0 bodů
249 zobrazení
v kategorii Společnost

V pondělí mám jít na úřad práce a už teď se klepu. Předposledně jsem tam přišla a před kanceláří nikdo neseděl. Tak jsem zaklepala nahlédla dovnitř a úřednice mi seřvala. Hulákala proč tam lezu , že si pro mě ven přijde. Že má práci a nemůže pořád každému kdo tam vleze odpovídat počkejte si venku. To bych ještě chápala. Ale posledně jsem šla na úřad a říkám si. Tak teď už stoprocentně klepat nebudu, nechci aby zase na mě hulákala. Tak jsem se posadila venku a čekala až vyleze. Ona vylezla asi za 20 minut a začala na mě hulákat proč neklepu, že nebude každou minutu vylejzat a koukat jestli někdo nepřišel. Byla jsem rudá jako rak a celá chodba se bavila. Nezmohla jsem se ani na slovo. V pondělí mám jít zase na ÚP. Co mám dělat? Mám zaklepat, nebo ne? Ať udělám to, nebo to bude to stejně špatně. Jenom na to pomyslím že tam v pondělí jdu a stáhne se mi žaludek. Ach jo..

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+2 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)
 
Nejlepší reakce

Když přijdete do chodby, neboli čekárny a vidíte, že tam nikdo není, tak na příslušné dveře samozřejmě zaklepejte. Buďto uslyšíte slůvko "moment", takže víte, že tam je nějaký člověk, který přišel před Vámi a vy jste ho nemohla vidět, nebo se ozve slůvko "dále". Vy se nemáte čeho bát a proč se klepat strachy. Ta úřednice je tam od toho, aby Vás přijala. Jestli na Vás bude v pondělí řvát, v klidu se jí zeptejte, proč na Vás křičí. Řekněte, že nejste bystrozraká a neumíte vidět skrz dveře. Nikde jste také neviděla cedulku "Neklepat". Nikde nejsou schránky s pořadovými čísly, které se objevují nad dveřmi, takže jediná Vaše možnost je zaklepání na dveře, abyste upozornila na to, že jste vůbec přišla. Nepokořujte se a nebuďte vystrašená. Vy jste v právu! To všechno musíte říci v klidu a bez emocí. A hlavně na sobě nedejte znát, že se bojíte. Já, na svou povahu bych ji upozornila, že když jí nevyhovuje ani klepání, ani to neklepání na dveře, že si tedy zjistím, jak jinak bych se do příslušné kanceláře měla dostat. Vy jste v právu a ona je tam pro Vás.



+1 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

S takovým jednáním se setkala také. Vyčkala bych na chodbě do té doby, na kterou jsem objednána. Pokud nikdo nebude uvnitř, tak bych zaklepala. Bude - li úřednice opět hubovat, tak bych se jí zeptala, jak postupovat příště. V kanceláři jí to můžete slušně říct. Nesmíte se bát. Je zajímavé, že na každého si to nedovolí. Ona je tam pro vás.

0 bodů

Děkuji za uklidnění. Snad to dobře dopadne.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Aleno, už jste nenapsala, jak jste dopadla na ÚP. Myslím, že je to úřad od úřadu. Řvaní si dovolí jen ta, co má jistotu, že o místečko nepřijde. Ale lze napsat stížnost řediteli ÚP, nebo přímo na ministerstvo práce a sociálních věcí. To víte, ale mstít se může, bude si Vás zvát třeba ob den a vy tam prosedíte několik hodin. Prostě je to o lidech. A kdo má IQ na bodu mrazu, tak se nezmění. Držím palečky.

0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

na každého úradníka platí:

Kde je to napísané?

(smoking)

image
0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno mama

Chápu Vás.....



Související témata

+1 bodů
2 odpovědí 218 zobrazení
0 bodů
1 reakce 164 zobrazení
23.4.2016 v kategorii Mobily anonym
+3 bodů
1 reakce 143 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 616 zobrazení
0 bodů
1 reakce 323 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 523 zobrazení
19.6.2014 v kategorii Zdraví, krása La.
0 bodů
5 odpovědí 329 zobrazení
14.6.2014 v kategorii Diskuze ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
...