0 bodů
384 zobrazení
v kategorii Diskuze
Znovu zobrazeno Angelo

Takže pokusím se, co nejstručněji - je mu 27, mě 20, nic zajímavého - zná mě přes otce, který mu opravuje auta - zajímal se, ptal se na mě, že jsem hezká - mám-li přítele, měla jsem, nezajímala jsem se - loni jsem ale začala - psali jsme si (z mé iniciativy) a byly domluveni, že někam zajdem - on je plašan, měl holku něco mu provedla, takže už holkám nějak neholduje, není moc společesnký - pořád se vymlouval - nakonec jsem dupla na věc - prý se bojí, že se zamiluje, s holkama se nekamarádí (řekla jsem, abych ho nevyděsila, že se s ním chci kamarádit) - posléze přišla další série výmluv (hučel do něj i otec při společné práci) - že nechce vztah, pak jindy že chce starší apod. - fajn prostě nemá zájem řekl by kdokoliv - následovalo však - vození - kdykoliv jsem potřebovala nebo chtěla a on mohl a byl přítomen tak mě odvezl, pozval mě na zmrzlinu, odvezl mě jen tak když mě viděl na zastávce, pamatuje si skoro všechno, co jsem mu kdy řekla a to mnohdy i věci, které si já sama nepamatuji (př. kam jsem chtěla jít na školu, co jsem měla za známky). Naposled jsme se viděli po celých 9 měsících ale zase kdyby do toho někdo nevlezl mohl to být super pokec. No prostě a jednoduše, nevím jestli se mám nějak dál snažit - třebas když mě veze tak se ho přímo zeptat a nebo mu prostě občas napsat, či zavolat. Netuším, třeba i to jak jsem řekla, že chci být kamarádka mohlo způsobit menší fopá - nevím.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+2 bodů
Laura Host (10 bodů)

Ať jde do háje, je to trouba, najdi si normálního chlapa, tohle je sice dospělý, ale chová se jako děcko, kašli na to



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Evidentně tě nechce - tak co tě vede k jeho ukecávání (a ukecávání přes otce)???


Prostě si najdi jiného kluka - a tohodle nech na pokoji.
:@

0 bodů

jak to vidím, tak já jsem stejnej

ono ho nakonec dostaneš, ne že ne, jenže jde o to, jestli to bude vítězství a hlavně to nemusí bejt navždycky: bude mít čím dál větší pocit, že něco ztratil a že s ním manipuluješ

takoví ty kamarádi s přidanou hodnotou nebo mingles bejt můžete raz-dva a troufám si říct spolehlivě a nafurt, ale ty chceš klasickýho manžu a mimíska nebo dva nebo radši tři, co?

Pokud je to takhle, tak není problém. Teda, v čem problém vidíš, jestli jseš takovejhle týpek. A tak bych si tipnul (jenom tipnul), že chce od tebe prostě náznak uznání (respect). Což tobě ovšem - zvlášť v tvým věku - může připadat nepřijatelně ponižující.

Uznání? To pardon, já teda nevím jak asi mám někomu ukázat, že ho uznávám?
Další věc, proč já bych ho měla uznávat? Respekt je samozřejmá věc, stejně jako respektuji jiné přátele jejich názory, rozhodnutí. Ale abych byla nějáký čokl.... to se na něj radši vy*ru.
A nejsem týpek....slečna když už.

0 bodů

Znovu zobrazeno Angelo

A co s tím tady ?

že bych se ptala na názor ostatních? (facepalm)

0 bodů
Angelo Registrovaný (103 bodů)

Lenoska, muzu jednom dotaz? Prisla si na tyto stranky skrz Facebook?

ne

why?

aha a odkud?

google

0 bodů

Aha a odkud?



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 539 zobrazení
30.6.2014 v kategorii Ostatní Marakuja06 Host (2 bodů)
0 bodů
1 reakce 362 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 307 zobrazení
0 bodů
1 reakce 339 zobrazení
+1 bodů
7 odpovědí 431 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 378 zobrazení
2.11.2015 v kategorii Diskuze lleik
0 bodů
8 odpovědí 300 zobrazení
29.9.2014 v kategorii Diskuze ZuzankaX
0 bodů
1 reakce 261 zobrazení
...