Dáváte tuk pod pečené maso? - Online Poradna Zdarma - Czporadna.cz

Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<




0 bodů
82 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Terezie 24

Čím to je že když peču maso a nedám pod něj olej tak pustí strašně tuku a když tam dám trošku oleje tak tolika tuku nepustí?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

6 reakce

+1 bodů
Domácí (4.1k bodů)

Podle druhu masa, ale většinou alespoň trochu tuku přidávám


Notice: Undefined variable: user_level in /data/web/virtuals/75104/virtual/www/qa-include/qa-base.php(646) : eval()'d code on line 38


0 bodů
Domácí (2.9k bodů)

"Čím to je..." - a není to spíš tím, že dáváš péct různá masa??
:o
Tuk dávám třeba pod kare, které je suché (a obvykle ho i špikuju). Nebo pod roštěnou (na svíčkovou) - a taky ji špikuju. Pokud - výjimečně, peču kuře, dávám dovnitř kousek másla.
Určitě ale nedávám tuk pod bůček...

0 bodů
Registrovaný (501 bodů)

Je to různé já např. kuře jen podleju vodou ,
a mám na dně šťávičku, když peču srdíčko to
prošpikuju slaninkou a česnekem na něj dám
kousek sádla a v přiklopeném skle ho peču do
zlatova..Kýta je suchá tu peču na trošce sádla.
Plec s Krkovičkou smažím na pánvi. (giggle)

Domácí (2.9k bodů)

Briketko, taková krkovička s kostí pečená na rozmarýnu...
(wasntme)

Registrovaný (501 bodů)

mowlo

mám jen MW s konvekcí a ta Krkovička mi nejlíp
chutná na teflonové pánvičce smažená pěkně na
sádlíčku a k tomu si dávám hromadu hranolků s
majolkou a syrovou cibulku, nebo okurčičku (giggle)

0 bodů
KO

Dáváte maso do vyhřáté trouby?

Při vložení masa do vyhřáté trouby působí na maso hned horký vzduch, takže maso nepustí tolik šťávy., protože se rychleji zatáhne. Někdy předem opeču na pánvi a pak teprve dám do trouby. Podle druhu masa dávám trochu tuku a během pečení podlévám vypečenou šťávou. Je-li šťávy málo, přidám trochu horké vody na dno pekáče, nikoliv na maso. Někdy před koncem pečení potřu tukem i povrch masa

0 bodů
Registrovaný (532 bodů)
Dobre je pod pecene maso sadlo je z to pak dobry vypek treba na namazani na chleba.
0 bodů
Registrovaný (33 bodů)
Dávám, když je maso málo prorostlé.


Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 91 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 336 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 59 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 49 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo frantaXX Registrovaný (298 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 160 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 282 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 475 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 61 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Kulíšek Registrovaný (198 bodů)






Top 10 nejzobrazovanějších otázek
Parkside
Zkusit
Rentier
Keci
Pan Odvárka
Kolik je palec?
Ombucman
Proč je nebe modré?
The Sims 4 čeština
Pedály v autě




10.9k otázek

28.6k odpovědí

12.3k komentářů

661 reg. uživatelů




...