0 bodů
413 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)

Na trhu je spousta nádherných kedluben. Jak je upravujete, vaříte vy? Dají se kedlubny nějak nakládat, zavařovat? Vím, že je spousta receptů, stačí jen poklikat, ale já chci vědět vaši zkušenost, váš ověřený recept.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
Briketka Registrovaný (498 bodů)

Já zkusila jeden kedluben přidat do bramboráků,
jinak z nich dělám asi, jako všichni jen to zelí :)

mrkla jsem teď na net, dá se to zelí zavařit s
křenem to by byla dobrota, ale já to neumím..

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Také znám a dělám kedlubnové zelí, je moc dobré. Jinak snad nastrouhat s ředkvičkou, přidat tatarku nebo jogurt a udělat studený salát.

Briketka Registrovaný (498 bodů)

To je dobrý nápad a zkusím :)

Tatarku si přidávám do kupovanýho bolehošťskýho
zelí to je taky moc dobrý, nejdřív vypiju tu vodičku
z pytlíku a pak postupně jím to zelíčko, jako salát :)

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Briketko, to zelí je bílé nebo červené? Myslím, ta tatarka s červeným zelím by možná nebyla pro mně tak kyselá, ale zní to chutně.

Briketka Registrovaný (498 bodů)

Bolehošťské zelí bílé to kupuju i na zelňačku víš :)
ale, když vypiješ tu šťávičku a dáš si tu tatarku
už Ti kyselý připadat nebude uvidíš :)

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Tak díky. (y)



0 bodů

Já je uvařené obaluji jako řízek a smažím. Jsou výborné :)



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 244 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 352 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 211 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 514 zobrazení
0 bodů
1 reakce 263 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 141 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 455 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 503 zobrazení
21.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo Bohemica Registrovaný (256 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 2.1k zobrazení
0 bodů
1 reakce 332 zobrazení
27.6.2014 v kategorii Vaření, jídlo Alfons
...