0 bodů
578 zobrazení
v kategorii Počítače, internet Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Už několikrát jsem si všimla, že mi nelze přehrát video a objeví se hláška - k přehrání videa je nutný Adobe... a ke stažení ZDE. Jenže se mi to asi nikdy stáhnout nepodařilo a nebo se to neuložilo. Určitě mám Windows Media Player, ale to asi nestačí. Co s tím? Díky :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Windows Media Player ..je prehravac ten prehrava prevazne stazene filmy ..(navic je to peknej smejd neprehrana spoustu formatu ...
zde si ho prosim stahni ...>>> je to pro tvuj IE .. http://www.tomsguide.com/us/download/Player-Macromedia-Flash,0301-2577.html uloz si ho treba na plochu ..po stazeni si vypni Internet Explorer jinak ti to nepujde nainstalovat !!!
A instaluj ..pak muzes pro jistotu restartovat PC ..
PRoc ho tam nemas ?..treba tam je ale je pokazeny to se stava ...zjistis to tak se se podivas do preidat nebo odebrat programy zda v Pc vubec je ..ale to bude zbytecne pokud si ho znova nainstalujes ...
Pokud jde o prehravac Filmu tak tento je super neni nic co by neprehral ...>>> http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/download/?g[hledano]=kmplayer&g[oz]=3.0.0.1442&g[up]=Old jen ti nabidne aktualizaci ..kazdy tyden tak prosim dej Tyden nezobrazovat !!...ta nova verze neni tak dobra ...ikdyz nadruhou stranu take je pouzitelna ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

popripade si muzes otestovat zda ho tam mas (Adobe flash player) a jakou ...verzi ..klikni zde ..>> http://www.adobe.com/software/flash/about/

zde je jak to vypada ...>>

zadejte popis obrázku zde

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

adobe flash

Takže asi nemám...Já to ještě promyslím, jestli ho mám stáhnout. Filmy nepřehrávám a bez těch videí se nejspíš obejdu. Díky :)

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Suwa on neni jen na Videa ...:D kdyz ho nemas ...tak se ti nemusi vsechny stranky zobrazovat ..tak jak maji ....:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Sůvo, v tomto dávam ellcupakabra za pravdu - flaš je potrebné/žiadúce nainštalovať.

(smoking)

image


+2 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Adobe Flash Player nie je všetko, musí byť inštalovaný do prehliadača i plugin - štandartne sa inštaluje do predvoleného hlavného prehliadača.
samozrejme, ak používate prehliadačov viac, bude treba plugin inštalovať do každého.

Adobe Flash Player je pekný žráč ramky, i prenášaných dát.
osobne ho mám zakázaný (spúšťanie iba na požiadanie), povolený ho mám v jedinom prehliadači (pale moon), kde spúšťam aplikácie/stránky s obsahom vo flaši.

pre inštaláciu je nutné ho napred stiahnuť a potom ručne inštalovať (odtiaľto: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/ , pozor na fajku u McAfee Security Scan Plus, doporučujem zrušiť [je v strednom paneli]).

(smoking)

programy vždy sťahujte zo stránok výrobcu!!!

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ale *** ...ze stranek se to doporucuje ...poslal jsem ji odkaz z jinejch stranek ..z Adobe oficialnich je to mor... navic tam furt tlaci ...McAfee security a goocgle chrome a podobne ...
Tak tady neplet pate prez devate kazdy PC nerozumi delej to tak ...aby to bylo co nejednodussi ....pro nezkusene uzivatele ...!!!!

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

ako si si ráčil všimnúť, na McAfee Security Scan Plus som ráčil upozorniť.

výhodou je, že tento oficiálny inštalátor i detekuje prehliadač, netreba nič kontrolovať z tretej strany.

nič iného neinštaluje.
inštalácie z oficiálnych zdrojov je jeden zo základných krokov internetovej a počítačovej bezpečnosti.
užívateľ by si mal vždy prečítať, čo inštaluje, neodborník dupľom, inak sa mu nestane, že si tam nainštaluje niečo nechceného.
to, že to mnoho užívateľov nerobí, je ich vec, sú to zvyčajne takí, ako ty - tí potom vykrikujú toto je čo? - lebo proste nečítajú, čo inštalujú.

(smoking)

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Tak mi prosim rekni ....Proc ma 70% uzivatelu problem s instalaci ze stranek Abobe ...?...das nainstaloat ...lide si to neulozi do pc a daji instaloat rovnou tato moznost tam je ...jenze je upne zbytecna pokud ji nekdo ..instaluje ze stejneho prohlizece !! nebot Flash instalator chce zavrit danny prohlizec a tim se zrusi i instalace ....:D No to je opravdu genialni reseni Bravo adobe ....:D
Proste je to blbost na entou ....:D .... bez se bodnout cobol ...zase nekdo chytej jak radio ...:D
I pokud si ji stahnes ze stranek Adobe ...a nemas ho aktualizovany ..tak je flash napadnutelny ...ale to je i java a dalsich X programu ktere nemaji zaplaty o zabezpeceni tady moc nedebatuj ...pokud nekdoi chce do PC se ti stejne naboura tak jako tak ...nato nepotrebuje Adobe ..troubo ...:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

si ľavý jak turecká šabľa, keď nevieš naištalovať oficiálny flaš.
a keď ti dochádzajú argumenty, si arogantný, to tak milujem.

akýkoľvek neaktualizovaný flash je napadnuteľný, neexistuje taký, ktorý beží riadne bez aktualizácií.

je tvoje vec, čo doporučuješ, ale zastávam názor - od výrobcu je to najbezpečnejšie - a to bymalo byť pre laika to základné.

(smoking)

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Vis co ...zajdi si na Odpo**.cz a tam se podivej na otazky ...PROC MI NEJDE NAINSTALOVAT ADOBE FLASH PLAYER ...tam zjisteis kdo je tech ...70% uzivatelu kteri to prez adobe neumi nainstalovat ....ja to nejsem ...a arogantni jsem porad ..hlavne na voly co si myslis ze zrovna ten jeich nazor je ten nejlepsi ....
Ja osobne delam spousty veci jinak nez radim ...protoze nebudu ...nekomu radit jak neco udelat.... kdyz z toho bude uplne PAF ...jak jsem rekl kazdy PC nerozumi tak hledam co nejednodussi reseni ....A pokud mam cas delam nekterym extra uzivatelum i obrazkove navody ...aby to lepe pochopili ...
Poroucim se ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Tak mi prosim rekni ....Proc ma 70% uzivatelu problem s instalaci ze stranek Abobe ...?

Pretože 100% z nich nečíta, čo má robiť.

to je iba klik klik klik a potom jejda!, prípadne lavína sprostých slov.

(smoking)

image
0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tak jsem to zkusila, v "odebrat programy" se zobrazil, ale nefachčí. Pokračovat budu až odpoledne, teď si jdu nechat opravit zoubky :)

To je nemůžeš poslat poštou ? :P

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Zatím ještě ne... :D



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 650 zobrazení
0 bodů
1 reakce 844 zobrazení
+1 bodů
0 odpovědí 209 zobrazení
0 bodů
1 reakce 197 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 632 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 192 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 126 zobrazení
...