0 bodů
1.3k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Já ho tam teda nikdy nedávám ale proč se tam dává. Aby to zahustilo nebo aby bylo špenátu víc?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+3 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nemusí se dávat zrovna vejce, stačí mléko, nebo v lepším případě smetana, či šlehačka. Vysvětloval mi to kdysi jeden šéfkuchař, že bílkovina potlačí nepříznivé účinky kyseliny, ale už nevím které ( možná šťavelové )(happy)

Tak proto. Děkuji sůvičko





Související témata

0 bodů
5 odpovědí 440 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 508 zobrazení
0 bodů
1 reakce 319 zobrazení
0 bodů
1 reakce 217 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 648 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 395 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 268 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 258 zobrazení
26.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Nela
0 bodů
1 reakce 275 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.0k zobrazení
...