0 bodů
601 zobrazení
v kategorii Sport, volný čas

Ahoj, ahoj.
Je mi 14 a myslím že v tomto věku se každá holka chce líbit klukům ale já mám takový problém, že mám tlusté bříško jelikož je to v rodině tak mě rodina uklidňuje tak že jsem dost vysoká na svou váhu (182cm - 75kg) ... ale já chci zhubnout, už držím dietu 4 měsíce a denně pravidelně dělám "sedylehy" . udělám jich asi 50 a pak mě začnou bolet záda.. psala jsem už i do jednoho studia fitness jestli by mi byli schopni pomoct.. poradíte mi? .

Zkus třeba zajít na bezbolestnou liposukci? Zaměří se ti na břicho a může ti to pomoci. A nění to nic zasadního, oo se týka zákroku. To bříško je dost těžké zhubnout i když člověk maká. Navíc je potřeba adekvátní a pravidelná strava.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

–2 bodů
 
Nejlepší reakce

ahoj, je mi taky 14...merim 170cm a zhubla jsem jednoduše a hlavne bez diety ! v nasem veku je to blbost!! s temy lehsedy pokracuj...pokud te boli zada, pouzij karimatku nebo nejakou podlozku a delej jich treba o neco mene. a zkus pravidelne jist - 5x denne male porce + hooodne ruzneho pohybu ( brusle, kolo, beh atd...) ;) me to hodne pomohlo :))

Lewis Registrovaný (129 bodů)

Leh sedy neeeeeeee, to opravdu neeeeee. jakékoliv jiné cviky jo, ale tohle neeee.

Ničí to páteř:-((

(sun)



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Pneumatiku máš když se postavíš rovně? Nebo jen když se posadíš a mírně se předkloníš? Nepleť si kůži s tukem! Když se předkloníš v sedě, kůže je vidět, protože jí musí být dostatek.

Když se postavím rovně, tak mám vcelku ploché břicho ale když si sednu, je to hrůza se na tu pneumatiku koukat..

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Kristýnko, uvědom si, co všechno v břiše je. Nejen žaludek, ale slezina, játra, metry střev, močový měchýř. Tohle všechno má dost velký objem, zvláště pak, když jsou střeva plná a někde se tohle všechno musí naskládat. Když si sedneš, podstatně ubereš prostor v dutině přišní a vnitřnosti tlačí na břišní stěnu. Je jediné řešení. Nauč se sedět rovně a neubírej hrudníkem břichu prostor. (nod) Pneumatiku, tuk, zjistíš tak, že ve stoje sevřeš (i s tím domělým tukem) mezi břišními svaly a kůží, prsty. Ale musíš rozlišit, co je kůže a co je pod kůží.

0 bodů

Kristýno, chápu že reklam výživových poradců je okolo hodně, ale pokud najdeš v kupce sena těch nevalitních dobrého, je vyhráno. Pomůže ti jak s jídlem, tak s pohybem, s motivací, a aby ses cítila dobře a v pořádku se dál vyvíjela. Já sama tohle dělám, odmítám výživové doplňky a podobné nesmysly (které mimochodem všechny společnosti zabývající se hubnutí doporučují - mají z nich tučné provize). Já to dělám tak, že měřím, počítám, poslouchám a dívám se. Každý máme jiné tělo a hormony dělají taky své.
Když mi bylo 14-16 let, brala jsem různé hormony na srovnání cyklu. Přibrala jsem za rok 11kg. Dnes vím, že hormony mohou ovlivnit ukládání tuku, ale také se domu dá pomoci, přinejmenším zastavit přibírání (když už je příliš obtížné rovnou shodit). Je to ale dlouhodobá záležitost, a je důležité, aby tě to výživový poradce pak naučil dělat samotnou - nejsi pak závislá na přísunu návodů, krabiček apod. Pokud jsi z Prahy, můžeš se ozvat na info.vyziva@seznam.cz , pokud ne, dej si tu práci a zapátrej po někom kvalitním.
Znaky dobrého poradce: Nebude ti cpát doplňky stravy, za které budeš muset dál platit, bude Tě pokaždé měřit bioimpedančním přístrojem, nemá militantní názory typu "živočišné tuky jsou špatné a cukry jsou jedy" - spíš vysvětlí úskalí, pro i proti. Nebude vyznávat ani krajní diety (bez mléka, dělenou stravu, vegetariánství), naopak ho bude zajímat, co zrovna vyhovuje nebo nevyhovuje Tobě.
Držím palce, Terka

0 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

Mockrát lidé radí, že se má jíst pětkrát za den, když někdo chce zhubnout, nebo si udržet váhu. Ale NIKDO neříká, že ta tři jídla z pěti, by měla být buďto pouze zelenina, nebo pouze nějaké ovoce. Tudíž o tom ti lidé moc nevědí. Rada malé porce pětkrát za den, je nesmysl, pokud se neupřesní, jakého jídla se ty malé prorce konkrétně týkají. Jeden rohlík a trojhránek, je pro někoho právě ta malá porce. Pokud bude dotyčný jíst pětkrát za den takovéto "malé" porce, tak nebude hubnout nikdy. Za to prvé, mu jeden rohlík stačit nebude, dá si dva a přidá ten taveňák a stejně bude mít pocit hladu za hodinu. Je to ovýběru potravin a osobní displině. Pohyb samozřejmě k tomu.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 311 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 289 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 132 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 480 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 107 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.1k zobrazení
+1 bodů
6 odpovědí 627 zobrazení
0 bodů
1 reakce 68 zobrazení
...