0 bodů
189 zobrazení
v kategorii Ostatní

Je mi 13 a nemám měsíčky.Mé kamarádky už to mají, jedné je 12 a dnes to dostala.Jsem pod velkým tlakem.Tak strašně bych je chtěla.Vím že to ještě můžu dostat, ale já bych chtěla co nejdříve.Je to blbé, když si spolužačky o tom povídají.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+4 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Jen klid ...vsechny zdejsi zeny ti potvrdi ze neni o co stat ...proste jeste nejsi pripravena ....
Podivej kluci jsou na tom podobne ...dlouho cekaji ..az jim zacnou rust poradny vousy ...a pak chodi zarostli a nejradeji by je nemeli ...az na par vyjinek ...nadavaj ze se musi porad holit ...
A nedivej se na spoluzacky ...divej se na sebe ...neboli te bricho nejses naladova ...tvy hormony nejsou jak na houpacce ...mas pohodu ..jak rikam klid ono to prijde drive nebo pozdeji ...
Umele to nijak nevyvolas je to vec hormonalni ....:D takze dockej casu ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+4 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Potvrzuji, že není o co stát. Já musela počkat do patnácti a užila jsem si až až. Ať si klidně holky povídaj, ty se zas můžeš chlubit, že je nemáš. Řešit to můžeš začít až ti bude tak sedmnáct, to už by znamenalo možná nějakou poruchu :)

0 bodů
Madla Registrovaný (36 bodů)

Buď ráda, že nemáš měsíčky. Moji maličkost to moří už od 11-ti let! Není o co stát. Tenkrát mi vadilo, že "já to mám" a ostatní holky ve třídě NE! Jen jedna spolužačka na tom byla podobně, ona to na mně poznala a proto si se mnou o tom chtěla povídat. Já jsem to chtěla utajit.
Všechno přijde, buď trpělivá.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 367 zobrazení
10.8.2014 v kategorii Ostatní sonusak;3 Host (15 bodů)
0 bodů
1 reakce 89 zobrazení
24.1.2015 v kategorii Zdraví, krása Meru
0 bodů
6 odpovědí 795 zobrazení
...