+1 bodů
428 zobrazení
v kategorii Diskuze

Je ve vaší ulici podobná Nyklová jako v seriálu? My tady přesnou kopii máme a postává vždy někde na rohu, sice ne s Růženkou, ale s generálem tetou Urbanovou. Dámám nic a nikdo neunikne. :-)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

7 reakce

+4 bodů

označeno jako nejlepší reakce
 
Nejlepší reakce

zadejte popis obrázku zde

lili Registrovaný (107 bodů)
+1

Nojo sou všude,nějak sou přemnožený(n)



+2 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Nemohu posoudit, nevím co je seriál Ulice. Kromě Kriminálky Anděl nesleduji žádné současné české ani zahraniční seriály.

Taky nesleduji seriály, jen občas náhodně některý díl :D

+2 bodů
lili Registrovaný (107 bodů)

Myslíš takovou drbnu co ji nic neuteče?
Někdy mám pocit, že ani jiný neexistujou-
(nod)(shake)

+2

To je přesné :D

+1 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Nemam ... mam sousedy ok ...toto bude jeste pozustatek totality ..tady a povahy ceskeho naroda ..ale maji to i slovaci a polaci ...:D se z nicim takovym nestretavam ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
+1 bodů
Lewis Registrovaný (129 bodů)

hahaha :-) já seriály nesleduji, sousedy naštěstí taky nemám:-)))

ale mamka má sousedku a ta je nonstop vylepená na balkoně, nebo v kukátku, nebo v okně a sleduje :-)) dokonce když přijel google mapy s tím autem s kamerou tak ji natočili, jak na bálkoně šmíruje za prádlem:-DDD

(sun)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Určitě je to baba strašná. Ale je docela možné, že ona je opuštěná, osamocená, bez jakýchkoliv podnětů a z té samoty je i zlá.

Jo google mapy, ty mají hodně zajímavých lidí :D Zrovna běží seriál v telce a tady z domácích nikdo :D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Jojo, já jsem sem taky jen nakoukla...(giggle)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Jooo, Niklová? To je kapitola sama pro sebe! Ale když jsem si přečetla reakce ostatních, chtěla bych vám všem ujasnit pár věcí. Nekamenujte mě proto, prosííím. (shake) Ženy byly celý život v zápřahu. Neměly čas na koníčky. Pak děti z domu odcházely, ale stále bylo zaměstnání. Po čase přišel důchod. Hurááá, konečně! Žena se dospala, konečně si poumývala kachlíčky a udělala pořádek ve skříních, dala svému životu řád. Ovdověla a v uklizeném bytě zůstala sama, s občasnou návštěvou potomků a náhodných hostů. Kouká na televizi, když ještě trošku sebere rozum tak na pc, stejně málokdy, protože jí už hodně věcí hlava nebere. Nemá už ani fyzickou, ani duševní sílu. Spoustu věcí nedokáže, má bolesti, které ji ostatní ani nevěří a berou to, jakože na sebe strhává pozornost. Je sama, promluví jen s pokladní v sámošce. ;( Moje sousedka dala do koše pokrčené noviny a chodila je vynést a věřila, že konečně někoho potká, s kým bude moci promluvit. (nod) Chlap zajde na jedno. Je zajímavé, že nikomu nevadí, že utratí, pomluví a kecá jako **** nad pivem celé hodiny. Není na něho zas až tak vidět. Ale ženská, sotva se zastaví se sousedkou nebo v zoufalství ze samoty čučí z balkonu nebo z okna, to vadí všem. O čem mohou stré paní mluvit? O teorii relativity? (happy) Počkejte ještě pár let, uteče to rychleji, než si myslíte, a na tom rohu nebo balkoně budete vy. Protože na nic jiného nebudete mít ani sílu, ani nic jiného vám hlava nevezme! (giggle) Jaký je rozdíl mezi Vilmou a tou partou v hospodě, vedenou tlustým kecalem?


Upraveno

Konečně názor proti proudu.
A není nakonec plkání na netu nebo sociálních sítích jen modernější verzí a obdobou někdejších pavlačových drben a produktem sociální izolace?

samota
viz též
čeští single

Obdobné týpky se vyskytují i v jiných populacích, např. proslavená Eulalie Čubíková v kultovní 3-dílné knize Zvonokosy.
kniha

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Tak mi teda rekni... proc se s timto typem lidi zde nesetkavam?... podle toho co pises by to muselo byt vsude naprosto stejne ....:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Upraveno
+2

Nezlob se Inko, ale v tom s tebou nemohu souhlasit. Staří a osamělí lidé jsou všude, ale ne každý z nich je zvědavý a pomlouvá koho může. U nás v ulici jsou dvě drbny co pomluví každého, obě jsou zlé a zatrpklé. Ale máme tady i stejně starou osamělou paní, která se vždy usmívá a když tě mimo pozdravu osloví, protože si potřebuje popovídat, mluví o počasí a tak. (Ne že sousedka má zase nový kabát a kde na to bere apod. )
Když jsem ještě prodávala v květinářství, chodilo ke mně takových babiček hodně. Přišly, prohlédly si květiny, poptaly se jak se co se jak pěstuje a pak se třeba svěřily že je jim smutno,vnuk je už dlouho nenavštívil. To byly hodné nudící se důchodkyně. Nyklová je zvědavá drbna i když není zlá. Myslím že tohle má každý v povaze, stáří nikoho neomlouvá.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Azi, v prní větě je o Niklové, Niklových řečeno všechno. Je to tak, jak píšeš. (nod) Určitě víš, jak se babky z květinářství baví, když výjdou ven? A zítra? A na jiném místě? V květinářství a v cukrárně jsme všechny zlaté, svaté.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Elle, nesetkáváš se s nimi, protože se se snimi nezastavíš, nevnímáš je. A děláš jedinou možnou, správnou věc, prdíš na ně.

To vážně nevím, ale myslím že to je vidět i na výrazu obličeje. Třeba ta dáma na fotce barbakana opravdu na hodnou bábinku nevypadá. :)

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Jednou, v jakési diskuzi byl dotaz, proč se lidé všude mračí. Tazatel si stěžoval, že mu chybí usměnavé tváře. Odpovídala jsem, že každý myslíme na něco a tváře nemáme zamračené, ale uvolněné. Pak jsem si začala všímat tváří kolem sebe a také své. Působili jsme všichni, jako ta babka. Zamračeně, ale je to omyl, je to pouze uvolněné svalstvo, nic víc!

Ty opravdu neznáš usměvavé stařečky a stařenky? Já ano. Někde jsem četla že není umění být starý, nemocný, chudý a věčně naštvaný. Umění je být starý a usmívat se.

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

haha ...nejsem ani babka ani dedek ... a kdyz se pozorneji podivas na meho avatara hned pochopis ze sice zacinam mit pomalicku vrasky ale ..od smichu ...takze jako starik budu asi vypadat dosti komicky ....:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Kdepak, to budeš ten usmívající se stařík a vrásky k tomu patří :)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Musím se znovu vrátit a kapku si rýpnout. Omlouvám se předem. (wasntme) Víte, co dělají vaší rodiče, prarodiče celý den? Den po dni? Jaké mají koníčky, jak se baví, co je zajímá, co je trápí? Mají stejnou zásobu slov a umějí slova, souvětí, používat tak, jak si to pamatujete z dětství?



Související témata

+3 bodů
9 odpovědí 577 zobrazení
12.11.2014 v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
0 bodů
2 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 182 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 77 zobrazení
9.10.2015 v kategorii Ostatní macek
+1 bodů
0 odpovědí 247 zobrazení
16.8.2015 v kategorii Hudba film Aleš
+1 bodů
1 reakce 243 zobrazení
23.5.2015 v kategorii Hudba film Anča
0 bodů
8 odpovědí 885 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 286 zobrazení
0 bodů
1 reakce 345 zobrazení
...