0 bodů
501 zobrazení
v kategorii Ostatní Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nevím jak je to možné, ale já mám pořád brýle téměř neprůhledné. Nosím je sice jen na čtení a na PC, ale taky přes ně potřebuji vidět. Děkuji :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

+1 bodů
Johanka Registrovaný (119 bodů)
označeno jako nejlepší reakce Sůwa
 
Nejlepší reakce

HA, brýle! Co ty se mne natrápí. Častěji je hledám, než čistím. Mám několikery, čtecí 1,5. Jedny jsou parádní, nosím je v kabelce v koženém pouzdře a jsem na ně patřičně hrdá, dlouho jsem šetřila. Ty ostatní jsou z drogerky, made in China. Čistím je vlhčeným polštářkem z DM, krabička 52 kusů cca 35 Kč, ale už nevím přesně, vydrží půl roku. Když dojde na čištění, beru to šmahem. Jedním polštářkem vyčistím všechny brýle v dasahu, telefon, tablet a ještě monitor, když si vzpomenu. :)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Dík za radu, až půjdu ven, určitě si to koupím. Taky mám jedny parádní v kabelce a po bytě asi troje od optika, levnější. Ty z drogerie bych si netroufla nosit, přece jen už musím o zrak víc pečovat :)

Johanka Registrovaný (119 bodů)

Jmenuje se to Brillen Putzt(přehlasované u, nemohu to nikde najít)cher, je to privátka DM, ale v každé drogerce bude něco podobného. HA, zase reklama, ale Led tu pravděpodobně není, tak jsem si troufla. :)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

(giggle)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Dala jsem na tvou radu Johanko a jsem moc spokojená. Mám Brillen Putztücher od Rossmanna, protože tam nakupuji kapsičky pro kocourka. :)

Johanka Registrovaný (119 bodů)

HA, jsem poctěna! Ale hřeje to, to jo. Bráška, ten starší, vždycky říkal, "Johanko, radit, to ti jde..." Víš, jak to myslel. :) Holky, jsem tak šťastná a ne sama. Tomu se všichni velikánským obloukem vyhněte, neznám horší muka. :)



+1 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

rukávem...
ale já používám jen tyto:
zadejte popis obrázku zde

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Moc pěkný, ale přes ty bych toho viděla ještě méně (facepalm)

+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Jednou za čas všechny čtvery šoupnu do dřezu a umyju je jarem. Nechám je oschnout a přeleštím plínou, kterou mám na skleněný stůl a obrazovky.

0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Zpravidla umyji mýdlem a horkou vodou, osuším papírovou utěrkou. Pokud je chci luxusně vyčistit , používám ultrazvukovou čističku. Já mám sice větší čističku, že bych tam mohl čistit i padesát kusů najednou, ale prodávají se malé čističky za cca 1000,- 1500,Kč.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Prima nápad, ale za ty prachy můžu chodit až do konce života do optiky a nechat si tam brýle vyčistit a dát si po cestě pivko. Mám ráda různé domácí pomocníky, ale do čističky bych neinvestovala :)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 333 zobrazení
+4 bodů
0 odpovědí 126 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 214 zobrazení
0 bodů
1 reakce 121 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 246 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 327 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 252 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 105 zobrazení
...