0 bodů
174 zobrazení
v kategorii Společnost

Myslíš, že když jsem odmítla jednoho kluka a on po chvíli začal chodit s jinou holkou, že s ní chodí proto, aby jsem žárlila? Jsme nejlepší kámoši a když se pohádáme, tak se hrozně snaží si mě udobřit, objímá mě, hladí mě atd. kámoška mi říkala, že mě má rád víc, než kamarádku, že to ne něm pozná.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No tak... ted jsem zmateny. Ma to byt otazka, zdeleni, odpoved nebo nezavazna konverzace s tvym monitorem ?...

Pokusim se to chapat jako otazku. Takze Ty jsi odmitla kamarada a ten zacal chodit s jinou, divis se mu ? Ja ne, kterej pubertak, by chtel zustat sam, az na par vyjimek kteri to naji v hlave v poradku a nechteji se na nikoho vazat z ruznych duvodu. Vis Ja si nemyslim se s ni zacal chodit, aby jsi zarlila, ona proste byla poruce. Kdyby jsi mu ted rekla, ze si snim chces zacit, tak podle toho co pises by se s ni rozesel a zacal si s tebou protoze, kluci jsou do urciteho veku strasny paka a vetsina ma rada vse co je zenskeho pohlavi v primerenem veku a neutece na strom .. nedelaji rozdily alespon ne podstatne.

Takze urcite to neni zamerne aby jsi zarlila ..spis nechce byt sam :D kdyz ty ho odmitas :D Kluci zase nejsou tak vynalezavi ...:D tyhle finty prijdou az s casem,takze klid..

 

 

 

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢




Související témata

0 bodů
1 reakce 267 zobrazení
0 bodů
12 odpovědí 1.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 250 zobrazení
0 bodů
1 reakce 277 zobrazení
0 bodů
1 reakce 370 zobrazení
...