0 bodů
177 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása
Ahoj,nosim bryle uz 4 roky a mam 4 dioptrie A kdyz jsem si sundala bryle tak mam hrozne hnusne male oci,nevite nahodou co s tim delat?nejaka procedura?nechci nosit bryle naporad,az bych byla dospela tak bych chtela podstoupit laserovou operaci a nebo bych max.nosila kontaktní čočky-vypadají oci po čočkach lip??je mi 14 let mimochodem Diky za radu

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů

Ahoj, krásu tvých očí nemůžeme posoudit, nedala jsi foto. smiley

Ale já se domnívám, že přes ty brýle vidíš své oči tak jak opravdu jsou, bez brýlí vidíš špatně, proto i velikost svých očí vidíš zkresleně.

Ostatní naopak vidí tvé oči za skly brýlí velikánské, když brýle odložíš, uvidí je správně.

O laserové operaci určitě uvažuj, stojí to za to a dnes už se operuje laserem velmi úspěšně, bez rizik. Čočky mají tu nevýhodu, že se musí nandavat a vyndavat, při neopatrném zásahu si oči můžeš i poškodit, nebo zanést do oka infenkci.

A dívat se na svět bez brýlí je super, ale to teprve poznáš.....

Jj,dekuju


0 bodů

Tak ono je to hlavně o zvyku. Moje kamarádka dlouho nosila brýle a když je přestala nosit, tak mi taky připadala divná:) Ale pak jsem si zvykl. Jinak ten vzhled očí se dá hodně ovlivnit líčením. Já bych tu operaci asi moc nedoporučoval, už tři roky nosím tady tyhlety čočky a jsem spokojený:)



Související témata

0 bodů
1 reakce 417 zobrazení
0 bodů
1 reakce 291 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 228 zobrazení
20.12.2015 v kategorii Zdraví, krása Aneta
0 bodů
3 odpovědí 490 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 631 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 148 zobrazení
...