0 bodů
480 zobrazení
v kategorii Sport, volný čas
Ahoj. Neznáte někdo nějaké cviky na zpevnění břicha? V létě odlétám se sestrou a mámou do Egypta a potřebovala bych trochu zpevnit břicho. Pár cviků jsem už vyzkoušela ale zatím mi nic nevyšlo. Poradí mi někdo jaké cviky které by mi mohly pomoct do července zpevnit břicho? Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
Zkus do léta jíst zdravě, hlavně nejíst sladký, dělat nějaký sport třeba 2-3 týdně a každý večer cvičit nějaký základní cviky jako sedy lehy a třeba po dvou měsících uvidíš nějakou změnu. Snad pomůže, hodně štěstí!


0 bodů

Okrem cvikov od Kai, doporučujem cvičiť "nůžky nohama" v lehu na chrbte kmitanie súnožmo do strán, kmitanie krížom vodorovne, kmitanie nohami zvislo... vtedy pracujú nielen nohy ale aj brušné svaly .

Ďalší cvik, môžte ho použiť ako hru celá rodina, je zbieranie zápalok.

Stojíte vzpriamene chrbtom k poličke. Bez pokrčenia nôh sa predkloníte čo najviac k zemi, zdvihnete jednu zápalku (doporučujem rozsypať celú krabičku), vystriete sa a bez pokrčenia a pohnutia nôh, skrútením tela čo najviac dozadu uložíte zápalku na poličku (hneď do krabičky). Celý cvik opakujete až do vyzbierania všetkých zápalok. Tá z vás, ktorá to urobí najrýchlejšie vyhráva... Iný variant je zbieranie zápalok na čas, tu ide o množstvo vyzbieraných zápalok v stanovenom čase.

vyhľadanie cvikov pre brušné svaly 
cviky na youtube
praktické rady a účinné cviky na brucho



Související témata

0 bodů
1 reakce 186 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 264 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 372 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 131 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 601 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 311 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 134 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 173 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 260 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 571 zobrazení
...