0 bodů
232 zobrazení
v kategorii Kutilství, návody
Ahoj,

Chci si koupit palisádu o průměru 20 cm. Chci si vytvorit kůl na tréning úderů a kopů. Problém je jak ji uchytit v bytě, aby byla stabilní a údery nerušily sousedy? Do podlahy vrtat nemůžu, tak mě napadlo ji přišroubovat do stropu a ze spodu dát nějakou nožku, kterou palisádu dotáhnu. Nenašel jsem ale kotvící botku o průměru 20 cm. Tak mě napadlo jen nějaký velký šroub který navrtám do stropu a na něj našroubuji palisádu, ale nevím jak moc stabilní bude. Nemám vůbec podobné zkušenosti, tak prosím poraďte!

Děkuji,

Adam

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Tak to te nepotesim ikdyby jsi mel betonovy strop rusit je budes. Tlumeni se da udelat ..takze potrebudes toto ...>>> 

ale v dost vetsim meritku, ta ploska vy musela mit min 40x 40 cm z opravdu masivniho zeleza, a musel by jsi mit betonovy strop! Jinak to nema cenu ani zkouset. Ploska bu musela byt, alespon na 6 sroubu.

Uchyty nema cenu kupovat, nechej si je udelat v zamecnictvi na miru ...budes potrebovat jeden i dolu na podlahu ten nebude muset byt prisroubovam k zemi, ale byt tam musi,ta ploska toho spodniho nemusi byt tak velka. No pod ty plosky by jsi mel dat nejake tesneni gumu chodis do fitka, tak se mrkni co davaji ve fitku pod cinky, je to takova hodne pevna guma je tam kvuli pozkozeni podlahy a otresum, ale stejne tak ti poslouzi guma z dulniho pasu ...nahore bude tlumit otresy a dole take no navic si neponicis podlahu ..
Udelat se to jiste da nicmene to rusit sousedy bude tak jako tak, s tesnenim a dobrym provedenim ale mene.

Ps: posli vice info z ceho je strop ... jaky je to dum mozna by slo vymyslet i jine reseni ... treba by jsi do stropu vubec vrtat nemusel ..:D dala by se jednoduse uchytit na stenu do rohu, moznosti je vice ani nemysli ze tam das jeden nebo dva srouby ...akorat si udelas diry do stropu a budes je sadrovat :D
 

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


0 bodů
buď jak buď, bude se třást celej barák

je asi jasný, že dřevěný sloup o průměru 20 a výšce 260 bude vážit 70 kg?

na první představu bych to dole postavil na polovypuštěný míč třeba ještě zasazený do pneumatiky od trakaře a nahoře zavěsil na tři nebo čtyři háky na 6 nebo 8 smyček gumového lana (gumicuk)


Související témata

0 bodů
1 reakce 474 zobrazení
0 bodů
1 reakce 226 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 168 zobrazení
0 bodů
1 reakce 562 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 305 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 388 zobrazení
2.7.2014 v kategorii Dům a byt Mecld
0 bodů
4 odpovědí 198 zobrazení
7.6.2014 v kategorii Ostatní Jindra Poláček
0 bodů
1 reakce 248 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 244 zobrazení
29.3.2014 v kategorii Dům a byt Lišák
...