+3 bodů
105 zobrazení
v kategorii Ostatní

Dobrý den,

jelikož jsem věčný začátečník v anglickém jazyce, chtěl jsem se zeptat, zda-li by někdo mohl doporučit opravdu dobrou školu, kde by mě učení bavilo. Hledám kurz, kde nebudu sedět s dalšíma deseti lidma někde v lavici a psát si do sešitu. Rád bych na takovou školu, kde bude výuka probíhat více interaktivní formou (používání tabletů, telefonáty.) Naprosto ideální by bylo, kdybych měl svého individuálního lektora.

Kamarád mi doporučil jednu takovou školu (http://www.stories.cz/) a vypadá že by mohla splňovat moje podmínky, ovšem jsem vybíravý a rád bych viděl ještě nějaké alternativy. Děkuji všem za reakce,

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů

Dobrý den, já bych Vám rád doporučil jazykovou školu Anglickyzarok.cz (www.anglickyzarok.cz). Mám tam svého lektora, který chodí ke mě domů, cena je fakt dost dobrá 350 Kč/60 min. Učí mě mladá studentka formou konverzace na téma které si vyberu. Žádnou spešl techniku asi nemají, ale on si žádný trychtýř na nalití do hlavy nebude :) Občas hrajeme i hry, když si nepřipravím žádné téma. Za mě zatím dobrý ... pravá zkouška přijde příští týden až se pojedu na služebku, ale cítím se o hodně sebevědoměji než v září. Tak držím palce s výběrem.

Zdraví Jiří :)





Související témata

+3 bodů
0 odpovědí 111 zobrazení
23.9.2015 v kategorii Škola, příklady Michal Matoušek
+1 bodů
1 reakce 209 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 336 zobrazení
0 bodů
9 odpovědí 463 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 117 zobrazení
30.3.2016 v kategorii Právo a zákony Jiří Mašek
0 bodů
5 odpovědí 776 zobrazení
...