+3 bodů
787 zobrazení
v kategorii Elektrospotřebiče

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Šlukovat nemusíš. To záleží jen na tobě. Pokud šlukovat nebudeš, cigaretě to neuškodí
Normální cigareta se šlukovat musí, myslel jsem to, jestli to tak plati i i e-cigarety . A jestli to uskodi mně, ne cigaretě.
Bred Domácí (4.3k bodů)
Ani normální cigareta se šlukovat nemusí.  Ani elektronická cigareta nemá žádný certifikát, že ti nemůže poškodit zdraví.


0 bodů
Nejlepší je nedrzet výpary jen v puse, pričemž hrozí větší výskyt oparu, afty, otoky. Celkove elektronická cigareta je svinstvo a opravdu z vlastní zkušenosti nedoporučuji. Ono sice neobsahuje dehet, zato obsahuje chemické přísady, které me opravdu po intenzivním kouřením způsobily bolestivé afty, otoky a mnohdy i zánět průdušek. Navíc studuji výšku na chemii s co náplně obsahují, je opravdu hrůza.

Omlouvám se Za chyby, píšu z mobilu...

0 bodů
Já elektronickou cigaretu šlukuji i jako před tím klasický. Nevím, jestli to nějak víc škodí nebo ne a někde jsem i četl, že jsou dva druhy elektronických cigaret? Právě na šlukování a bez. Ale nevím, jak jinak to funguje, já to dělám automaticky, mám vapour 2 a tabák red tabaco a šlukování si užívám, ale rovnou do plic to nedám. Zdravý to není, ale to ani u normálních cigaret. Táta zase kouří doutníky a sem tam to střídá, párkrát jsem to zkusil a měl jsem s tím problém, ještě hodinu mě škrábalo v krku.


Související témata

0 bodů
6 odpovědí 606 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 376 zobrazení
...