+3 bodů
236 zobrazení
v kategorii Ostatní
Ahoj.

Jsem rok s přítelem, se kterým to na začátku bylo jako v bavlnce. Jenže pak jsem to pokazila tím, že jsem mu řekla, že jdu ven s kamarádkou a šla jsem s klukem, kterého znám od školky. Přes veškeré moje sliby, že nic nebylo ani obejmutí mi do teď nevěří a připomíná mi to kdykoliv může.
Když jsem ho představila rodině, všichni si mysleli, že s ním nebude žádný problém, jenže čas se ukázal opakem. Teď nedávno začal chodit do práce, ze které se ho chystají vyhodit jelikož tam nechodí, Vedení už má podepsané papíry o jeho vyhazovu. Stačí aby tam jednou nešel a vyhodí ho. Někdy tam nejde protože má rýmu, jindy protože ho bolí hlava, potom, protože ho bolelo "bříško" apod.
Pořád mi něco vyčítá a nenechá mě samotnou ani jít do blbýho krámu pro blbý rohlíky. Když večer usínáme a on zrovna něco chce řešit, tak se otočím, abych mu jasně dala najevo že už prostě ne, že chci spát a když chvilku neodpovídám tak do mě začne hučet a dělat Hm Hm Hm a pak strkat Hm hm hm. Takže rozhovor není ani zdaleka u konce. Řekla jsem, že se s ním rozejdu když ho vyhodí z práce, ale chtěla bych dřív, jenže mu nechci nijak ublížit. On si toho zažil už hodně a bojím se toho, že bude brečet a já si to rozmyslím.  Vím, čím vším si už prošel a taky vím, že kdybych ho vzala zpět tak bych nebyla vůbec štastná, jenom bych se s ním trápila a to nechci. Chci normálně pracovat a vychovávat svoje dvě krásný děti. Jenže s ním bohužel by to pravděpodobně dopadlo tak, že bych kolem něj skákala a živila ho, zatímco on by se válel doma a nic nedělal.
Když se chci s někým bavit tak nemůžu, protože bych ho automaticky hned podvedla, ale to není pravda. Nejsem typ holek, který podvádí. Měla jsem 4,5 roku přítele a za celou tu dobu jsem ho nepodvedla a on si myslí, že za rok s ním ho nutně podvedu.

Děkuju každýmu kdo si přečetl tenhle román a kdo mi bude dokázat rozumně poradit protože já už opravdu nevím co mám dělat. Milá jsem jen v případě že jsi vezmu denně 2x Magne B6 F

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Tady neni žádná rozumná rada. Musíš počítat s tím, že problémy se budou časem zvětšovat. Osobně bych to co nejdčíve ukončil, pokud je ještě čas.




Související témata

0 bodů
1 reakce 197 zobrazení
0 bodů
1 reakce 338 zobrazení
+1 bodů
7 odpovědí 429 zobrazení
0 bodů
1 reakce 260 zobrazení
...