0 bodů
1.6k zobrazení
v kategorii Ostatní

Zatím ještě nemám facebook jako všichni okolo. Můžete mi napsat nějakou výhodu proč si ho založit? Pořád váhám.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+4 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Mohla bych spíš vypsat důvody, proč si facebook nezaložit. Kdysi jsem se tohoto omylu dopustila, jak blbka jsem uvedla i své pravé heslo k emailové schránce a pak jsem se nestačila divit. Psali mi známí z Holandska, že se omlouvají, ale na fb se přihlásit nemůžou. Oni totiž jako mým jménem obesílali lidi z mého adresáře a měla jsem "z ostudy kabát". Zrušení účtu bylo pak hodně náročné, ale nakonec se zadařilo. Už nikdy více...



+4 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Doposud se mi žádnou výhodu nepodařilo zjistit.

+3 bodů

Když si účet nepořídíš,o nic nepřijdeš. Pokud ano,je žádoucí věnovat pozornost nastavení,hlavně oddílu "Soukromí". A i tak je nutné být hodně opatrný.Neklikat úplně na všechno - oblíbený fígl všech těch zmetků je např. vydávat se za tvého přítele a pověsit na FB videopříspěvěk. Ty si řekneš:"Hele,to je od Franty" - otevřeš "to" a máš problém.
Atd.
FB - právě proto,že je tak oblíbený - tak tam se to podlýma krysama jen hemží. Každej ***** s pokřivenou dušičkou,co umí pár varietních fíglů s PC a schovává se za anonymitu se na neopatrné jenom třese.
Ber FB jako vzorek lidské společnosti. Taková malá džungle.

frantaXX Registrovaný (298 bodů)

Zatim nejlepsi popis facebooku - lepsi jsem jeste nikdy nevidel !!!!!
Tuto odpoved povazuji za doposud vubec nejlepsi celkove - ze vsech 3027 !

0 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Já mám na facebooku profily hned 2.
Ten první mám pod svým jménem s mou fotkou a mám ho na to, abych i po letech našla své ve světě ztracené kamarády a podařilo se mi to už docela hodně krát.

Druhý profil mám s růžovým okem ne pod mým jménem a přihlašuji se přes něj tam, kde to facebook vyžaduje, nebo třeba na odpovědi, abych nemusela mít stejný avatár jako ostatní.

To co zmínila Sůwa je pravda, na každý facebookový profil si založ i nový email a nevkládej do seznamu žádné kontakty, ono ti ho pak bude blokovat i dost spamů, tak se hodí mít to na jiný, než ten co běžně používáš.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já původně měla zájem o ICQ a na ten fb mne to nějak samo nasměrovalo. To jsem byla úplně na začátku poznávání internetu, tak jsem si naběhla. Stejně už to ale zkoušet nebudu, moji vrstevníci buď na fb nejsou, nebo už nejsou vůbec. To je holt problém vyššího věku...;(

0 bodů

Mám ho, dlouho, ale je to zbytečnost.... stejně si tam s nikým nepíšu, mám 500 přátel a z toho jsem se 100 možná někdy mluvila (letmo) s 30 se bavím více a další cca 100 jsem někdy někde zahlédla a zbytek neznám.... prostě zbytečnost. Hodí se to akorát kvůli škole, že tam jsou různé info např. písemky apod. ale jinak? jinak na to seru a ruším ho, takže pokud studuješ dobrý pokud ne, tak už na to ser na realitu nic nemá. ;)

0 bodů

0915569335 Jana Cipovová volajte jej a davajte si na nu pozor je aj na FB Facebooku.

Ta ohrozujé ľudíííí varujem vás.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 400 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 419 zobrazení
14.6.2014 v kategorii Ostatní Krampol
0 bodů
1 reakce 333 zobrazení
0 bodů
1 reakce 258 zobrazení
18.7.2014 v kategorii Mobily Didi Jay
0 bodů
1 reakce 156 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.5k zobrazení
25.6.2014 v kategorii Počítače, internet Luky Registrovaný (66 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 188 zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 174 zobrazení
23.3.2014 v kategorii Diskuze Radim Nosek
0 bodů
1 reakce 213 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 617 zobrazení
23.7.2014 v kategorii Finance podnikání Bohemica Registrovaný (256 bodů)
...