0 bodů
238 zobrazení
v kategorii Škola, příklady
Včera mi začal svaťák, poslední týden před maturitou a já jsem nemocná. Není to nic závratného, ale strašně mě bolí hlava a hučí mi v ní (dále pak rýma, teplota, bolest v krku, únava, ale to mě až tak netrápí), texty k maturitě jsem si schopná jen číst a vůbec mi nejde je vnímat, nevím z toho nic, ale vážně nic. Co s tím? Nějaké rady, nápady?

Dávám si coldrex a kapky na rýmu. Jsem v teple, fyzicky nedělám vůbec nic. Snažím se ty texty aspoň číst, ale je to k ničemu, trvá mi to dlouho s žádným výsledkem, nepamatuju si nic (nehrozí, že by se mělo co vybavit na potítku, jak se často říká).
Doufám jen v to, že nemoc brzo poleví a budu schopná se do toho řádně opřít, máknout si a docílit úspěšného složení maturitní zkoušky.

Psychicky je to se mnou velmi špatné. Dnes ráno jsem brzy vstala, chtěla se učit, jenže se mi udělalo tak zle, že jsem musela zpět do postele. A pak jsem jen brečela. Zklamaná sebou. Naštvaná na celý svět, že zrovna já musím být nemocná před tak důležitou zkouškou. Vzpamatovala jsem se, opřela se do toho a zase si ty texty apoň pročítala. Výsledek? Prázdno v hlavě, akorát se mi udělalo hůř. Potřebovala bych asi odpočívat, ale na to vážně nemám čas.

V žádném případě nechci maturovat v září. Bylo by to pro mě osobní selhání, přes které bych se nepřenesla. Znám se. I kdyby mě před komisi měli dovést na kapačkách, je mi to jedno, jen ne v září.

Nějaké rady, jak se uklidnit, jak se učit při nemoci, co mám dělat? Prožil si tohle někdo? Jak jste to řešili? Jak to dopadlo?

Děkuji za každou radu. Jsem zoufalá.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Zajít k lékaři a co nejdříve se vyléčit. Jiná rozumná rada neni




Související témata

0 bodů
5 odpovědí 422 zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 268 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 1.6k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 459 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 210 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 4.4k zobrazení
0 bodů
1 reakce 323 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 241 zobrazení
...