0 bodů
101 zobrazení
v kategorii Společnost
Dobrý den,už delší dobu se mi na naší škole líbí jedna holka myslím si že se jí taky líbím.Už si delší dobu (asi 3měsíce)píšeme na facebooku lajkuje mi fotky atd. máme stejný hudební styl, a ve škole si i někdy popovídáme ale ještě sem nesebral odvahu ji pozvat na rande..čili zeptat se jí jestli by nešla ven.Protože už se mi toto jednou odehrálo že sem se jedné holky na to zeptal a byl jsem na celé škole za dolízače a vtěrku.A nechci aby se to stalo podruhé jelikož to bylo tehdy úmorné poslouchat to na chodbě asi půl roku.Takže se vás chci zeptat jak to udělat nejlépe,aby pokuď možo se ta aféra neopakovala a nebo aby neodmítla.Už mi to docela dost trhá srdce ale bojím se toho .Nemůžete mi prosím nějak poradit?Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+1 bodů
Když si s ní píšeš, tak ji prostě někam pozvi. Buď půjde nebo ne. Když půjde, tak je to na dobré cestě. Pak venku uvidíš, jak se budete bavit, jaký to bude. To poznáš, zda má nebo nemá zájem. Na ostatní se vykašli, to je největší chyba! Zatni zuby a jen do toho. Hodně štěstí.


0 bodů
Led1 Registrovaný (138 bodů)

Ak nedokážeš nabrať odvahu pozvať ju na rande, premenuj rande na nezávazné stretnutie, posedenie pri kofole, pri zmrzline, návšteva koncertu, plavárne a podobne. Za našich mladých čias sa tomu hovorilo zbierka motýľov, zatancovať si, dnes tomu hovoríte modernejšie :-)  Dôležité je, aby ste si počas stretnutia radšej odložili mobily (je trapné vidieť ako spoločnosť sedí pri stole a každý sa venuje svojmu mobilu) a venovali sa radšej spoločným záujmom.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 235 zobrazení
3.6.2014 v kategorii Společnost Strnad Jiří
0 bodů
12 odpovědí 978 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 5.6k zobrazení
4.4.2014 v kategorii Společnost Zvědavej kluk
0 bodů
1 reakce 192 zobrazení
0 bodů
1 reakce 320 zobrazení
...