0 bodů
245 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Dobry den. Jsem s pritelem skoro dva roky. Strasne ho miluju ale v poslednich dnech jsme se docela hadali. Na me toho uz bylo moc a je pravda ze jsem na nej zrovna mila nebyla. Bydleli jsme spolu ale museli jsme z podnajmu odejit. Bylo to docela slozite. Pritel ma ted problemy a proto ty hadky. Clovek je ve stresu a nevi co dal.
Tak ja se vratila k rodicum. S pritelem jsme se vydali u me doma obcas tam prespal ale to uz se nasim moc nelibilo protoze tam byl skoro kazdy den. Tak ja byla doma a on kde si. Vcera jsme se po telefonu neskutecne pohadali a kdyz jsme se trochu uklidnili prijel zamnou na kafe ze to probereme v klidu.
Prijel vsechno jsme si povedeli ze to takhle proste nejde. Jeho problemy a do toho jeste ty hadky. Tak jsem byla stastna ze uz se to tedy urovnalo. Jak jsme se mazlili tak jsme na to meli chut. Tak je jasne co se stalo.. :) ale pak jsem si chtela pujcit jeho mobil a nechtel mi ho dat tak jsem to neresila dala jsem si cigo on si tam neco na tom mobilu projizdel a ja mu rikam ze si smazal smsky a on ze ne. Tak po druhe jsem si ho teda vzala on mi ho pujcil. Prekvapive zadne prijate ani odeslane smsky. Tak jsem tak projizdela a byly tam vypisy z odeslanych sms. Ty nesmazal a vzdycky tam byl kousek smsky. A byla tam sms pro ,,misu,, neco ahoj sexy zeno.. Pak tam byla jeste jedna ale v tom soku si to uz nepamatuju. Kdyz jsem se ho na to zeptala rikal ze nevi.. chvili jsme se dohadovali az mi na konec jeji cislo dal. Kdyz jsem se ji pokousela volat rekl mi ze mi to stejne nezvedne ze spi. V tom jsem zacala uz brecet a ptat se ho proc. Nastavil mi tvar a rekl at mu ji dam. Tvrdil mi ze spolu nic nemeli. Ze spolu nespali. Ze se seznamili v KLUBU.
On odesel a ja sla za nim a ptala se ho znova proc proc mi to udelal. Rekl mi ze jsem mu stejne rekla ze je konec. Uz si tedy nevzpominam ze bych mu neco takovyho rekla. Ale jde mi o to proc mi to udelal kdyz jsme stejne spolu byli porad v kontaktu nebyl to konec. Pak jsem se pokousela ji znovu volat zvedla mi to a rekla mi ze v noci nastoupila do autobusu a sedla si k nemu. On si s ni zacal povidat. Vystupovali na stejne zastavce tak ji sel vyprovodit domu. Proc mi lhal? Jak mi to mohl udelat. Vcera jsme tohle resili do noci. Nikdy v zivote jsem tolik neplakala. Rekl mi ze me miluje a ze by me nikdy nepodvedl tak proc ji pise smsky a chodi vyprovazet domu? Uz nevim co dal. Mam mu verit ze uz nic takovyho neudela? Poradte prosim

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Radit můžeme cokoli, ale vaše problémy to nevyřeší. Ty musíš vědět, zda mu můžeš, nebo nemůžeš věřit a i ty se musíš rozhodnout, zda chceš pokračovat.
Zajimal me vas nazor. Jak by jste se k tomu postavili vy. Jak by jste to resili?
Ja bych s nim rada dal byla. Preci jsme spolu uz neco zazili ale tohle se nedela.
Ta duvera uz nebude jaka byla asi.
Ja jak trubka cekam jestli prijde nebo ne..
Bred Domácí (4.3k bodů)
Našel bych si nový protějšek a ten původní urychleně opustil
Vzdat to po vsem co jsme spolu zazili...




Související témata

0 bodů
1 reakce 362 zobrazení
0 bodů
1 reakce 269 zobrazení
0 bodů
1 reakce 229 zobrazení
29.8.2016 v kategorii Společnost anonym
0 bodů
5 odpovědí 487 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 168 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 303 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 146 zobrazení
0 bodů
1 reakce 197 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 799 zobrazení
...