0 bodů
672 zobrazení
v kategorii Diskuze
Byl jsem odsouzený dostal jsem zákaz řízení a podmínku ... Chytly mě znova a dostal jsem zákaz řízení a domácí vězení ....Po třech měsících se ozval první soud že jsem porušil podmínku a ta mi bude proměnena ...Za to že jsem řídil a zase mě chytli ... To mám za to jako dva tresty ??? Vězení a domácí vězení a zákaz řízení k tomu jde to ???

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Samozřejmě. Soudí tě za dva delikty. Myslím že je to v pořádku. Osobně pokud bych rozhodoval, tak bych k podmínce přidal ještě domácí řízení, vynásobil dvakrát a tento čas odsedět na tvrdo a papíry odebrat nejméně na 10 let.
No takový potřebuju aby odpovídali ... Ale asi jsi to nepochopil já uz jsem pravomocně odsouzený k domácímu vězení... A teď si někdo vzpomel na to že mám podmínku a tu mi promění ... Jenže nejde mít domácí vězení a zároveň vězení tyhle dva tresty nejdou dokupy !!!!
Bred Domácí (4.3k bodů)
V pořádku, budeš trestaný za to, že jsi porušil podmínku. Tím že jsi ji porušil, budeš potrestán za ten první případ,. Porušením podmínky jsi stanovený trest zrušil a budeš za něj znovu souzen, ovšem jako recidivista už přísněji.
Nemůžeš bejt trestán dvakrát za stejnou věc stále to nechápeš
Já mám domácí vězení za to že jsem od prvního soudů dostál trest podmínka zákaz řízení a druhý soud mě na základě ruzsudku prvního soudu kde mám zákaz a podmínku naložil zákaz řízení a domácí vězení co už vykonávám .... A nemyslím že když si někdo po čase vzpomene že byla nějaká podmínka že mi ji promění ... Když mám nový trest a je pravomocný
Bred Domácí (4.3k bodů)
Proč se ptáš, když to víš tak přesně? Tak to asi u soudu popletli. Buď v klidu.


0 bodů
Led1 Registrovaný (138 bodů)

Nemáte pravdu v dialogu s Bredom.

citujem z otázky:

1 - "Byl jsem odsouzený dostal jsem zákaz řízení a podmínku ... "

2 - "Chytly mě znova a dostal jsem zákaz řízení a domácí vězení ...."

Všimnite si časový sled: najprv bol prvý rozsudok "zákaz řízení a podmínku", následne ste túto podmienku porušil "Chytly mě znova", čím pôvodný rozsudok nadobúda právoplatnosť akoby podmienka nebola udelená a následný trestný čin podlieha novému rozsudku, už ako recidíva. 

Bred má pravdu:"V pořádku, budeš trestaný za to, že jsi porušil podmínku. Tím že jsi ji porušil, budeš potrestán za ten první případ,. Porušením podmínky jsi stanovený trest zrušil a budeš za něj znovu souzen, ovšem jako recidivista už přísněji."

Jinak po té co jsem byl odsouzený a to už pravomocně dejme tomu 1ledna nabilo právní moci mi trest za podmínku došel 1brezna který ještě nebavil právní moci .... Podmínku jsem tedy porušil tím že mě jiný soud odsoudil k domácí vězení a teď když nabídek proměna podmínky právní moci přeruší mi trest domácího vězení údajně a až vylezu z kriminálu dosedim si domácí vězení dle probačního pracovníka


Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 285 zobrazení
27.12.2015 v kategorii Právo a zákony pepa
0 bodů
1 reakce 486 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 359 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.9k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 510 zobrazení
0 bodů
1 reakce 296 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 445 zobrazení
0 bodů
1 reakce 524 zobrazení
...