0 bodů
574 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tady někdo nemá nějakou zkušenost s vaporizéry. Chtěl bych to používat na nějaké ty zdravé bylinky :D a upřímně? nevyznám se ještě v tom který za to stojí a který ne :D Budu rád za každou radu :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Hele ono když si projedeš internet tak tam jich najdeš fakt spousta, přečti si nějaký recenze a budeš moudřejší :)


0 bodů
Musím říct, že jsem taky nad tím pro7 přemýšlel, měl jsem elektronickou od vapour2 prostě zajetej elektrokuřák , a hlavně  zvyklej na ty klasický cigárovitý tvary, ale ty vaporizéry mě tak lakaly, že jsem zkusil klasiku S3 a pecka. Má to fakt větší sílu, než normální a to je to na klasický liquidy, takže Tome klidně doporučuju.
Ahoj Karle, myslíš, že bych tě mohl poprosit o fotku toho vaporizéru ?Chtěl bych vidět jak vypadá v realu :)

Jasný není problém, pošlu ti foto, je uplně akorát do ruky a na to, že není ani moc velkej. Hodím ti fotku jak mi přišel v obalu a i samotnej bude to takhle stačit? 

Díky moc, stačí to uplně bohatě. A upřímně mě docela překvapil teda. Myslel jsem že bude větší a takovej robustnější, takhle to vypadá jak říkáš jak cigáro. Jsem ještě neviděl vaporizéry v takovémhle podání. Takže do téhle vapour si nedám tabák, jen tabákovej liguid jestli chápu dobře a četl jsem, že je dobré si k tomu přiobjednat cartridge nebo nějaké příslušenství, můžu se zeptat jaký? Jestli sis k tomu něco doobjednával teda.
Jak píšeš je to takový větší cigáro, což pro mě jako odnaučenýho kuřáka to nejlepší. A tenhle vaporizér máš jen na luguidy, ale dělají u těch vapour různé příchutě máš jich tam fakt dost a právě i tabákové. Vím, že tam ale prodávají i vaporizér na tabák, je teda dražší zkušenost s ním nemám, ale když jsem hledat tenhle tak jsem narazil i na ten druhý. A co se týče toho přiobjednávání, je to na tobě. Já jsem si na začátku nic nebral, chtěl jsem to nejdřív zkusit, ale ty cartridge jsem si nové už objednával a to je teda zatím všechno. Myslím si, že až se něco opotřebuje, tak je čas jinak je to zbytečný.
Zdravim, měl bych na vás menší dotaz. Vaporizér vypadá fakt hustě, ještě jsem se sním nesetkal a jen by mě zajímalo jaké náplně se do něj objednávají? Chtěl bych vyzkoušet něco co mi dá víc než klasický elektro cígo. Na něm jsem už dlouho a chce to změnu. Zatím jsem se setkal s uplně jinejma vaporizérama než jen tenhle. Dík
Cau, cau. Hele to se týče síly tak každej vaporizér ti dá víc než elektronický cigáro. Takže pokud hledáš něco víc tak bych do toho šel. Ohledně těch vaporizéru a liquidů tak já mám jen na liquidy. Ale třeba právě u toho vapour2 najdeš i kapesní který jsou na tabák, je to o tom co preferuješ. A ještě pokud ti nestačí to co máš tak zvedni nikotin, ale ty nejsilnější jsou někdy zabijácký, chce to vědět od jakýho výrobce.


Související témata

0 bodů
6 odpovědí 600 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 374 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 376 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 328 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 995 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 312 zobrazení
15.6.2014 v kategorii Zdraví, krása Andrle
0 bodů
5 odpovědí 318 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 296 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 155 zobrazení
...