0 bodů
4.0k zobrazení
v kategorii Móda, oblečení
Hezký den přeju. Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s brýlemi z Grand Opticalu? Mám slabší dioptrie a kvůli řízení ty brýle potřebuji, nenosím je nějak intenzivně. Nicméně bych chtěla nějaké vkusné, aby něco vydržely a začít je nosit častěji. V televizi na mě často kouknou reklamy na to jaké mají zrovna akce v obchodě a mám ho i blízko domova. Tak bych chtěla slyšet jestli je někdo máte a jak jste snimi spokojení. Předem díky.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

24 reakce

0 bodů
Napadlo mě třeba i vyzkoušet čočky, když ty brýle máte jen občas na nose:) je to fajn záležitost


0 bodů
Ted mají v Grandopticalu slevu na obroučky a brýlové čočky. Před nedávnem jsem si je tam byla vybrat a už jen čekám až budou hotové. Jsou to moje 3 brýle z tohohle obchodu a mám to tam ráda. Já jezdím na Smíchov, mám to kousíček od baráku. A vy už nějaké brýle teda nosíte?
Taky jsem koukala na tu akci nevíte do kdy platí?
Děkuju moc za odpověd, můžu se zeptat kolik jste za ty brýle dala? Já je nosit musím , a brýle mám, ale ty jsou takový, že se je stydím vyndat i na to řízení :D Koukala jsem právě i na sortiment co mají v tom Grandu a jsou tam některé kousky dobrý, tak proto mě zajímá ta sleva .
To bych vám kecala do kdy tu slevu mají, možná se zeptat přímo někde v tom grandopticalu a tam by vám mohli říct do kdy jí mají. Já jsem za tyhle brýle dala necelých 5 tisíc, ale strávila jsem tam asi hodinu, protože jsem nebyla schopná se rozhodnout :D Jestli můžu dát radu tak si určitě nechce pomoc s výběrem i cenovým oni vám tam pak ukážou do kterých jít.
Tak 5 tisíc není tolik já jsem právě i kolem téhle ceny do nich investovat chtěla. Myslím si , že je to lepší si připlatit než po chvilce pořizovat nové. Já už jsem se tam byla podívat. Byla jsem trošku nervozní protože znám tyhle obchody kde prodavačky za vámi hned letí a něco vám cpou, ale byla jsem docela mile překvapená. Slečna se mě ujala,a ne vtíravým způsobem a pár věcí mi i osvětlila. Chtěla bych se ještě zeptat jestli bylo vše v pořádku když jste je měla hotové?
Jo jo bylo to v pohodě, byly i docela rychle hotové.
0 bodů
Manžel si nedávno nové brýle kupoval, ale nevím teď přesně odkud. Až přijde domů tak se zeptám a dám vám vědět :) Možná je má odtud :)
To by jste byla hodná :)
Tak si je kupoval v letnanech v tom obchodním domě a v grandopticalu mi říkal. Měl je hotové asi za 14 dnů a zrovna tam vychytal tu akci jak psaly holky na ty obroučky a brýlové čočky. Mě osobně se na něm moc líbí, mají jich tam prý hafo takže vybírat je z čeho.
Děkuji, že jste se poptala a můžu se zeptat kolik tam za ně manžel nechal?
Tak ho vyšly na 6500 mi říkal :)
0 bodů
na Grand Optical si dávejte pozor, koupil jsem si tam poprvé brýle a vydržely mi 1,5 roku... hned po 2 měsích vypadl 1. šroubek, dali mi na počkání jiný,ale o hodně větší, který se k brýlím nehodil. To samé se stalo po dalším půl roce se šroubkem na druhé nožičce... a teď se mi zničil mechanismus na nožičce, reklamace zamítnuta... jinak já na brýle nejsem žádný "ras", předchozí mi vydržely 5 let... raději si připlaťte za kvalitnější výrobek v nějaké malé soukromé optice, šetřit se prostě nevyplácí...
0 bodů
Osobně jsem měla v tomto obchodě jen jeden menší problém. Brýle jsem si vybrala, nechala jsem si změřit zrak bylo to nějak minulý rok před vánocemi a pak jsem na ně čekala pomalu 3 týdny. Ale sami mě informovali že před těmi svátky je toho hodně, proto ten skluz a že se mi omlouvají. Jinak jsem s nimi žádný fyzický problém neměla. Doporučila bych se tam jít třeba sama podívat a pozeptat se jak a co, budete vědět víc.
0 bodů
Měl jsem slevu 30% na skla a 40% na obroučky. Dioptrie mám na jedno oko 3,5 a na druhé 1,5. Příjemné jednání, měřili mi tam zrak (kvůli vadě v oku mě poslali k očnímu) a za brýle jsem dal 2 000,- Jsou hezké, moderní. Dražší jsem si nechtěl kupovat, protože příští rok mě čeká laserová operace.
Děkuju moc za info, tuhle akci jsem bohužel prošvihla...Ale dobré vědět, že jste tam sehnal i za takovou částku.
0 bodů
Ráda přidám také svojí zkušenost. V grandu jsem kupovala brýle sobě i přítel si tam vybral. Je dobré tam chytit akci. Ty brýle pak vyjdou na dobrou cenu. A podle mě tam mají jeden z těch lepších výběrů.
Souhlasím, brýle jsem si tady kupoval když byla akce a vyšly mě na dobrou cenu. Teď je tam i výprodej po zimě a už jsem si tam byl zařídit nové.
0 bodů

Dobrý den, mohla bych se prosím jen zeptat jak je to s objednáním na měření zraku? Chtěla bych se jít nechat přeměřit a vím, že to v grandopticalu dělají, ale nejsem si uplně jistá jestli je zapotřebí nějaká rezervace nebo tak, děkuji za zprávu :)

Zdravím, když si půjdete na stránky Grandopticalu tak tam je přímo formulář na objednání na přeměření zraku. Můžete si tam vyplnit i čas všechno. Já jsem to dělala minulý týden zrovna a nemusela jsem pak čekat když jsem tam přišla :)
Děkuji moc za odpověď. Jsem ani neušila, že se dá takhle online objednávat. Jste mi ušetřila alespoň čekání. Už jsem byla u nás na pobočce Grandopticalu a všechno super, tak jsem ráda za vaší radu.
No vůbec nemáte za to, když vám to pomohlo. Oni to mají na těch stránkách grandopticalu takhle poměrně nově, tak možná proto jste o tom ani nevěděla.
Jo jo, já jsem se tam o tom bavila s tou co mi měřila ten zrak v tom Grandu a ona říkala, že to není uplně tak dlouho co se to dá objednávat přes ten internet _:) tak máte pravdu
0 bodů
Já mám z této optiky už druhé brýle a musím říct, že ikdyž jsem si ty první kupovala před třemi lety tak jsou stále v pohodě. Jednou jsem rozbila sklíčko tak se muselo vyměnit ale jinak nic.

Já když jsem si tady kupovala brýle, tak sem si je pro všechny tyto případy zrovna nechala pojistit, protože to nebyla zrovna malá částka. 

A mohu se zeptat kolik jste za to pojištění platila na víc? Jestli je to nějaká závratně velká částka nebo ne. Já mám totiž vyhlídnuté brýle z Grandopticalu, jsou to značkové obroučky a stojí poměrně velkou částku, tak jsem si říkala, že bych si je raději nechala také pojistit.
Ty jo já si to uplně přesně nepamatuji. Za brýle jsem celkově nechávala docela dost a je to tam rozepsané jakože obruby zvlášť, dioptrická skla zvlášť takže to pojištění si ve finále fakt nevybavuji, ale je to pár stovek, určitě to není nějak hodně :)
Jasný, tak nevadí. Já se tam skočím zeptat. Koukala jsem, že teď mají akci sleva na váš věk tak mě ty brýle třeba vyjdou levněji, tam musím rychle.
0 bodů

<!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} <![endif]-->

Tak já jsem teď využila výprodej co je v GrandOpticalu a za sebe doporučuji určitě zajít podívat. Mají tam slevy na fakt pěkné kousky, ale rychle to mizí.

0 bodů
Doporučuju tady nakoupit brýle,jednak kvůli záruce a že jsou na každým rohu a taky jejich výběr je prostě strop.:)
0 bodů
Dostala jsem od známé poukaz na 1500,- do Grand optical. Tak jsem darovala přítele sestře a moc se jí šiknul. Doplacela jen 950,- i s pojištěním a brýle parádní.
0 bodů
Brýle jsem pořizovala před tímhle chaosem a jsou super, měla jsem na ně i slevu.
0 bodů
Od zimy mám od nich jejich brýle a za ty peníze je to fakt moc super.
0 bodů
Velmi dobrý obroučky... Mám jich už několik a nikdy mě nezklamali... Sice pokaždý příjdu na prodejnu a jiná prodavačka, ale zas jsou všechny docela příjemný...
0 bodů
Dobře jsem si tady minulý rok nakoupila, šla jsem v tuhle dobu, a nakoupila jsem si tam čočky, brýle i sluneční brýle, jako nechala jsem tam docela balík, ale za mi všechno vydrželo dlouho... Čočky jsem vlastně otevřela pořádně až teď jak bylo léto...


Související témata

0 bodů
1 reakce 109 zobrazení
12.5.2014 v kategorii Společnost frantaXX Registrovaný (298 bodů)
0 bodů
0 odpovědí 445 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 809 zobrazení
26.12.2018 v kategorii Diskuze Martina
0 bodů
0 odpovědí 300 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 574 zobrazení
13.4.2017 v kategorii Zdraví, krása Tomas Ulrich
0 bodů
6 odpovědí 600 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 988 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 359 zobrazení
0 bodů
20 odpovědí 6.2k zobrazení
...