0 bodů
1.8k zobrazení
v kategorii Dům a byt
Dobrý den, rád bych se zeptal na různé okenářské firmy na kvalitní plastová okna, na léto plánuji rekonstrukci domu včetně oken, a rád bych věděl jakou firmu vybrat, budu rád za jakoukoli recenzi na konkrétní firmu, popřípadě radu jaké firmě se raději vyhnout.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Je třeba také vybírat podle lokality a počtu okem. Jsou dobré i špatné firmy, je třeba poptat se u známých. Já osobně jsem nechával plastová okna dělat třikrát. Po první dobré zkušenosti a referencích z okolí jsem vždy objednával u firmy : Plastová okna Protivanov. Ty úplně první jsem objednával před dvaceti léty. Dodnes nebyl nikde žádný problém a vše funguje k úplné spokojenosti.


0 bodů
dobrý den, já za sebe zvolil firmu vekra, podle mě jsou okna od nich kvalitní, jen je to trochu větší investice, ale mám je na domě už 7 let a nic s nimi není, takže klidně doporučím.
0 bodů
Dobrý den, zřejmě to už není aktuální, ale osobně mám skvělou zkušenost s firmou PVC Okna s.r.o.. Pohotové jednání, příjemná domluva, nezávazná poptávka. Realizace proběhla bez komplikací. K oknům jsme vzali i vchodové dveře a dodatečně i žaluzie. Vše zatím bez závad. Mohu doporučit.


Související témata

+3 bodů
6 odpovědí 818 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 632 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 652 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 509 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.5k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 716 zobrazení
30.12.2016 v kategorii Dům a byt Petr Pařík
0 bodů
5 odpovědí 942 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 369 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 184 zobrazení
...