0 bodů
255 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života
Ahojky,

chci poprosit o radu. Mám přítele už tři roky. Je myslím že úžasný, uklidí, pomůže, vypere, postará se i uvaří. Ale jak jde o citovou stránku vztahu, tak mě zanedbává. I přes to, že jsem mu několikrát řekla co mi chybí a co bych požadovala - samozřejmě s kompromisem. Nic. Také musí být každý den v hospodě, o tom ani žádná řeč být nesmí, jinak je vše špatně. Když ho ale poprosím o večer strávený se mnou a třeba vínkem, tak vše odkýve, ale skutek utek. Ještě jsme si takto nesedli nikdy.

Náš den vlastně probíhá tak: Ráno jdeme do práce. V půl 4 přijíždíme, jeden jde nakoupit a druhý jde domů postarat se o psi. Nakoupit jde většinou přítel, ale cestou prostě aspoň na to jedno pivo musí. Přijde domů, něco poklidíme a uvaříme. Každý něco - ne dohromady. Pak si dáváme rituálního jointíka. Potom ihned odchází do hospody - většinou kolem 5, půl 6. Domů přichází mezi 7 a 9, kdy se nají a jdeme si při filmu lehnout.

Společně trávíme čas maximálně v práci při svačinách, doma při úklidu, v noci nebo když jdeme na procházku se psi.

Další věc, která mě trápí asi nejvíce je, když přijde domů z hospody, často říká a dělá věci, které si druhý den nepamatuje. Je na mě hnusný až zlý a říká opravdu nepříjemné věci, jako že mám jít do prdele nebo že mě nepotřebuje a tak. Druhý den mi ale tvrdí, že si nic nepamatuje.

Miluji ho, ale moje psychická stránka už je na tom dost špatně .. přiznávám se, že když se cítím hodně špatně, tak si vyříznu jak mi řekl ... Třeba že jsem trapná.

Je to jinak naprosto skvělý člověk, ale nevím ... Jak poznám, že s ním mám být nebo ne? Trápím se s ním, ale miluji ho .. Chtěla bych si s ním promluvit, ale on se mnou mluvit neumí. Hned se vzteká a názory jiných nejsou důležité.

Prosím poraďte ... :(

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
V takových věcech by se měl každý rozhodnout sám, zvážit všechna pro a proti, vzájemně si promluvit a potom se rozhodnout. Nedávat ultimáta, to nikam nevede. Pouze na základě uvedeného bych osobně doporučoval přerušit vztah a najít si jiného přítele.


0 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)
skus si snim promluvit jestli chlastá deně neni to dobrý a pokud je navíc ještě hnusnej tak to potěž

dej mu ultimátum jestli s tim nepřestane že se snim rozejdeš a pokud bude hnusnej pošli ho do háje hned a najdi si radši jinýho

nemá cenu se zbytečně trápit


Související témata

0 bodů
5 odpovědí 387 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 402 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 284 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 248 zobrazení
+2 bodů
1 reakce 197 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 2.0k zobrazení
2.12.2014 v kategorii Příběhy ze života Mia
0 bodů
7 odpovědí 315 zobrazení
20.11.2014 v kategorii Příběhy ze života lili Registrovaný (107 bodů)
...