0 bodů
182 zobrazení
v kategorii Mobily
Zdravim , pri zapnutem rezimu fotoaparatu sem mel standartne orizle kraje zvrchu a ze spodu - černa obrazovka a niní to mam orizle jen ze spodu ale o to vic a vypada to desne nevim jak se mi to povedlo.. nevi prosim nekdo jak to vratit  aby to bylo zase i nahore a obe strany prirozene siroke??? dekuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Možná je to nastavením rozlišení fotografie a poměru stran.
Ahoj to jsem zkousel ale tim to neni  pak me napadlo jestli to treba neudelala neaka aktualizace jinak nevim tezko sem si to asi mohl udelat sam neak prehodit zespodu nahoru ten cernej pasek  ..fakt nevim
Pokud by to udělala aktualizace, stačilo by pár dnů počkat (někdo z uživatelů by problém nahlásil a problém by byl v další aktualizaci opraven) a pak opět provést aktualizaci.

Co obnova továrního nastavení? Ta nepomohla?
No od te doby sem zadnou novou aktualizaci nemel.Tak pockam nez neaka bude a pak jedine vyzkouset tovarni nastaveni no ale kdyz by to pomohlo tak s nasledujici aktualizaci po tovarku by to mohlo byt to same pokud sem si to neak nepohnojil sam vyzkousim uvidim dik :)
Tak uz sem mel od te doby 2 aktualizace ale nic se nezmenilo zkousel sem i tovarni nastaveni a zjistil ze verze androidu zustane furt stejna zpatky na 7-nougat se to nevrati takze sem si vlastne nicim nepomohl co ted :/ ?




Nenalezena žádná související témata

...