0 bodů
339 zobrazení
v kategorii Diskuze
Dobrý den, před korona pandemií jsem se seznámil s kamarádkou (16et stejně jako já) mého kámoše a hezky jsme si rozuměli. Od té doby jsem od ní nic neslyšel až do té doby dokud mi nenapsala.

Úplně normálně jsme se bavili, a po nějaké době jsem si všiml že ona začíná s komplimenty, tak jsem je opětoval.. no a takhle to pokračovalo dokud se mi nesvěřila, že se jí líbím a že se do mě zamilovala .

A takhle jsme mezi sebou flirtovali, dokud jsem nenapsal jeden fakt blbej vtip když řekla že mám na lepší a že bych si zasloužil jinou a na to jsem ze srandy odpověděl, že bych si přál mít ,,prdelatou blondýnu s čivavou *smějící se smajlík* “ a poté začala psát takové věci jako že mi přeje abych si jednou takovou našel, že mi přeje hodně štěstí, já se bránil tím, že to bylo myšleno jako vtip. Na to mi poslala fotku kde brečí a začala psát že se žiletkama podřeže. Myslel jsem že si střílí, tak sem se ji pokusil trochu povzbudit. Bohužel to nevyšlo. Skoro 4 hodiny me ji přemlouval ať toho nechá, že nechci aby si ublížila, že mi na ní záleží atd. Ale ona se furt shazovala, že ani pěkná není a že si zasloužím jinou a neustále zmiňovala žiletky že už je drží v ruce a podobně, měl jsem o ni hrozný strach a bál jsem se že kvůli mě se zabije. Po 4h mi slíbila, že si teda nic neudělá po tom co sem ji přesvědčoval že ji miluju že je moje láska atd. (Ve skutečnosti je pro mě asi něco jako mezi nejlepší kámoškou a přítelkyní) po tom sem ji nasliboval rande a bůhvíco, jen proto aby přežila...

Poslední dobou si prochází špatným obdobím, kvůli pomluvám, operací bratra, její nevylecitelna nemoc (nemůže alkohol slaný, sladký, smažený atd.) A teď se ještě stresovala že o mě přijde a chtěla se zabít a celkově má asi deprese.

Rád bych ji pomohl, ale nevím co dělat a komu zavolat když má sebevražedný sklony....

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Po tom, se uklidnila a ještě chvíli ji bylo psychicky špatně ale pak se nejspíše zdála v pohodě(nebo se jen snažila být).




Související témata

0 bodů
2 odpovědí 220 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 307 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 209 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 184 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 313 zobrazení
+1 bodů
7 odpovědí 431 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 378 zobrazení
2.11.2015 v kategorii Diskuze lleik
...