+1 bodů
271 zobrazení
v kategorii Mobily

Říká se že nokia, je to pravda? Budu kupovat mobil.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

myslím, že to je skutečně Nokia. Kdysi jsem ji měla jako svůj první telefon a podle mne mne byla velice jednoduchá na ovládání, v porovnání s jinými značkami, které jsem od té doby vyzkoušela. Dokonce to byla jediná značka, se kterou se naučila zacházet i moje maminka, která tvrdošíjně odmítala mobilní telefon, protože nemohla pochopit ovládání. Pak jsem jí dala ten můj starý a už to šlo a opravdu si na něj zvykla.
Dnes už jsou Nokie samozřejmě daleko lepší, ale myslím, že ta základní funkce jednoduchécho ovládání je stejná. Já kdybych uvažovala o novém mobilu, šla bych určitě do Nokia.



+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Všechny značky mobilů mají ovládání +/- stejně složité - záleží jen na tom, na které sis navykl...
;-)
Samozřejmě - mobily s menšími možnostmi (pokud se funkcí týče) mají jednodušší ovládání, než mobily ´s vodotryskem´ - ale to také platí napříč značkami.


Spíš si ujasni, jaké funkce chceš používat a podle toho si vyber telefon (je zbytečné platit za něco, co nevyužiješ - na druhou stranu je škoda nemít něco, co chceš).

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Až budeš mobil kupovat, nekupuj ho na netu, ale v obchodě. Dej si načas, otevři ho a podívej se, jak ti sedí v ruce, jak se obsluhuje a co od něho vlastně požaduješ. Já i několik lidí z okolí koupili mobily, protože se jim líbily, ale s obládáním měli takový problém, že ho do týdne vraceli. Já také a jde to bez problémů. Je potřeba vyzkoušet, podívat se.:o



Související témata

0 bodů
0 odpovědí 275 zobrazení
0 bodů
1 reakce 471 zobrazení
25.3.2020 v kategorii Mobily Lenka
0 bodů
0 odpovědí 704 zobrazení
0 bodů
1 reakce 369 zobrazení
0 bodů
1 reakce 267 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 369 zobrazení
0 bodů
1 reakce 183 zobrazení
...