+3 bodů
69.5k zobrazení
v kategorii Zvířata
Jaké granule jsou vhodné pro Rumunského mioritského ovčáka? Je to čtyřměsíční štěně.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

925 reakce

0 bodů

Před pár lety Acana, dnes jedině Fitmin. Srovnatelná kvalita za nesrovnatelnou cenu. Samozřejmě, pokud nechcete dotovat čínskou ekonomiku díky výrobkům Britu.

Kamioňáku, žertuješ? Fitmin je jen průměrné krmivo. Hledám opravdu kvalitní, zatím je na bezobilné Acaně pro velká plemena, granule ale chci střídat.

Průměrné je pouze cenou. Spousta chovatelů, co není zmasírovaná médii a reklamou ti kvalitu potvrdí. Slyšel jsem o prohlídce jejich výrobního závodu a věř mi, že kdyby takhle kvalitní suroviny používaly i masokombináty dodávající uzeniny do českých supermarketů, neměly by se vůbec za co stydět. Mrkni na web tety, má chovnou stanici brazilských fil. Můžeš ji kontaktovat a pobavit se s ní: www.filabra.zde.cz

Koukni na hodnocení od odborníků http://www.psikrmivoradce.cz/vyrobci/dibaq/recenze/fitmin-dog-medium-puppy/ Je to vyrobeno z levných surovin, cena tedy odpovídá.
Kukuřice do žrádla pro psa vůbec nepatří, a syntetický vitamin K3 je ostuda všech ostud, to už nedává snad nikdo jiný.
To už je opravdu lepší ten Brit care i když já bych ho také nekoupila. :)
Na web tvé tetičky se ráda podívám, díky :)

Zkuste Taste of The Wild Pacific Stream, není zrovna nejlevnější - https://www.covybrat.cz/nejlepsi-granule-psy/ ale má většinu pozitivních recenzí a z osobní zkušenosti můžu potvrdit, že našemu pejskovi chutná snad nejvíc ze všech.
Ano, i tuhle takzvanou superprémiovku vozím celkem pravidelně firmě Hájek Pet Food. Lodní kontejnery plné granulí chodí - jak jinak - z Číny. Tam do granulí namelou odpad, o kterém se člověku ani nesní a náklady na dopravu a marketing jsou nemalé. Taky se musí odrazit ve výsledné ceně. Proto taky dávno neplatí, co je drahé, je kvalitní.


0 bodů

Čau, je důležité zohlednit spoustu faktorů. Nejde o plemeno, ale o jeho váhu, stáří atd. Mrkni se určitě na výběr granulí kde se o tom mluví :).



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 683 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 489 zobrazení
20.7.2014 v kategorii Zvířata boruvka Registrovaný (403 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 208 zobrazení
0 bodů
1 reakce 460 zobrazení
19.3.2018 v kategorii Zvířata Ilona Tichá
0 bodů
1 reakce 243 zobrazení
15.3.2018 v kategorii Zvířata Libor Král
0 bodů
1 reakce 1.2k zobrazení
0 bodů
1 reakce 296 zobrazení
26.12.2016 v kategorii Zvířata Terka Zajíčková
0 bodů
1 reakce 390 zobrazení
11.11.2016 v kategorii Zvířata Ema Stetinova
0 bodů
3 odpovědí 285 zobrazení
0 bodů
1 reakce 165 zobrazení
...