+3 bodů
199 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Jak nechala přepsat? Darovací smlouvou?  I dary za života se do děditství započítávají, pokud přepsala, bratr Vám bude muset zaplatit. Jinak bych se chovala stejně jako před tím, rodina je rodina. Já věřím na boží mlýny a ty louky si bratr do hrobu nevezme.


0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Stejne jako doposud jen bozi vedi, proc to dela, je v tom jen jeho hamyznost, nebo jeho draha polovicka to nevime, takze rada zni kasli na pole a louky a dalsi veci. Osobne jsem zjistil ze ne vsechno neni jak vypada a ze ty louky a pole a dalsi pozemske statky mohou byt prinosem, ale take bremenem pokud clovek neni vyrovnany vnitrne, tak mu zadne bohatstvi sveta neda pocit klidu. Pokud se ptas nas jak se mas k bratrovi chovat je to prave tvuj problem. Vyprdni se na majetek a udrzuj si dobre vztahy, nakonec vetsina zjisti, ze, to co je dulezite jsou prave lide ve tvem okoli a ne jen majetek.

Nezapominej ze je to rodina a rodina at je jakej chce je to tvuj bratr, tak mu to sakra prej a nezavid mu to.

Chapu, ze to muze byt tezke, a klades si otazku proc to udelal, ale to si musite vyresit mezi sebou a myslim ze tva matka pred smti ucinila rozhodnuti, jestli dobre nebo spatne ukaze cas, ale bylo jeji ty ho respektuj a s bratrem si promluv, at vis na cem jses neni dobre myt nevyresene veci v rodine potazmo s prateli, ktere pak vysi pri kazdem setkani jako, tezky dym prez ktery na toho druheho nevidime.

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


Související témata

0 bodů
2 odpovědí 147 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 253 zobrazení
27.6.2014 v kategorii Společnost Vaněk
+1 bodů
3 odpovědí 1.9k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 307 zobrazení
7.7.2014 v kategorii Společnost Karel Metelka
0 bodů
1 reakce 405 zobrazení
...