0 bodů
741 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Bohemica Registrovaný (256 bodů)

Kdysi jsem připravila pečenáče (také z kapra), ale nepamatuji si , za jak dlouhou dobu
se mohly konzumovat. Před několika dny jsem opět pečenáče připravila a naložila,
jenže podle jiného receptu a nebyla v něm uvedena doba naložení.
Nevíte někdo, kdy asi budou " zralé" ?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)
označeno jako nejlepší reakce Bohemica
 
Nejlepší reakce

Alespoň do druhého dne - aby se maso marinádou ochutilo.
Ale za tak krátkou dobu nestihnou ´změknout´ kosti, pro ty je nutné marinování aspoň 3 dny (záleží i na tom, jak moc máš marinádu kyselou).



+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

U některých receptů by měly být hotové za 24 hodin , u jiných 2-3 dny. Budeš muset zkusit.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 289 zobrazení
0 bodů
1 reakce 2.3k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 3.1k zobrazení
20.5.2014 v kategorii Zvířata Anna
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
0 bodů
1 reakce 286 zobrazení
18.9.2016 v kategorii Tato poradna Led1 Registrovaný (138 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 918 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 5.1k zobrazení
...