Vítáme tě na stránkách Czporadna.cz

Po registraci se staneš součástí bezva kolektivu a získáš řadu nových funkcí.

Neváhej a registruj se! >> zde <<

0 bodů
523 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Bohemica Registrovaný (256 bodů)

Kdysi jsem připravila pečenáče (také z kapra), ale nepamatuji si , za jak dlouhou dobu
se mohly konzumovat. Před několika dny jsem opět pečenáče připravila a naložila,
jenže podle jiného receptu a nebyla v něm uvedena doba naložení.
Nevíte někdo, kdy asi budou " zralé" ?

Vaše reakce

Vaše jméno:
Soukromí: Vaše e-mailová adresa bude použita pouze pro zaslání těchto notifikací
Anti-spamová verifikace (Odpovězte na otázku):
Pro přeskočení této verifikace v budoucnu, se prosím přihlašte nebo registrujte.

2 reakce

+2 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)
označeno jako nejlepší reakce Bohemica
 
Nejlepší reakce

Alespoň do druhého dne - aby se maso marinádou ochutilo.
Ale za tak krátkou dobu nestihnou ´změknout´ kosti, pro ty je nutné marinování aspoň 3 dny (záleží i na tom, jak moc máš marinádu kyselou).



+1 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

U některých receptů by měly být hotové za 24 hodin , u jiných 2-3 dny. Budeš muset zkusit.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 193 zobrazení
0 bodů
1 reakce 2.0k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.8k zobrazení
20.5.2014 v kategorii Zvířata Anna
0 bodů
5 odpovědí 14.2k zobrazení
0 bodů
1 reakce 168 zobrazení
18.9.2016 v kategorii Tato poradna Led1 Registrovaný (138 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 590 zobrazení
...