0 bodů
418 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když mám v mrazáku (-18 stupňů) bůček a koukám že je to rok 2006 jsem ho tam dal. Bude ještě dobrej?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+4 bodů

Z vlastní zkušenosti vím, že po půl roce je bůček sice jedlý, ale kvalita masa padá. U mne se ještě nestalo, aby byl bůček v mrazáku delší dobu.



+3 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Mno...
Velmi pravděpodobně jedovatý nebude - ale příliš chutný taky ne.
8 let je i na -18°C moc.
:o

+3 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Tak ten bych už vyhodil.

+3 bodů
Bohemica Registrovaný (256 bodů)

Dobrej už nebude! Dala bych ho psovi nebo kočkám. Zdraví škodlivý nebude, ale maso bude vysušené, přemrzlé a bez chuti.

+2 bodů
boruvka Registrovaný (403 bodů)

Bude mít zvláštní chuť i vůni, nepřerazíte to ani česnekem. Zkuste ho očichat syrový a rozmražený.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Bude dobrej akorát na to, aby Vám bylo zle. Ten už vyhoďte.....(giggle)

... i když, české prase všechno spase... (rofl)

mama Pokročilý (1.2k bodů)

Jo, jo Barbakane a pak také dřív chcípne.....(nod)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 5.8k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.5k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 770 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 3.4k zobrazení
+1 bodů
1 reakce 633 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 253 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
25.12.2014 v kategorii Ostatní Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
1 reakce 1.2k zobrazení
7.12.2014 v kategorii Zvířata Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 3.2k zobrazení
1.12.2014 v kategorii Dům a byt Lacík Registrovaný (264 bodů)
...