0 bodů
236 zobrazení
v kategorii Ostatní

Jsem začínající vodák a občas když někoho potkám tak volají ahoj. Můžu taky všem tykat ahoj?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Ano - všichni vodáci hodní toho označení si tykají a zdraví se Ahoj.
Bohužel - ´dneska´ už na řekách potkáš ´kohokoli´, zejména v létě.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Před dávnými lety jsem šla se svou šestnáctiletou dcerou a stejně starou dcerou kamaráda na čundr proti proudu Sázavy. Všichni vodáci zdravili ahooooj a já jim odpovídala. Po pár kilometrech se mne dcera zeptala " maminko, to tě tu všichni znají?" :D

mowla Domácí (2.9k bodů)

:D
To máš ještě dobrý - já jel se skupinou kolegů (lidi poprvé na vodě), samozřejmě jsem jim všechny společenské zvyklosti vysvětlil, ale jedno jsem opominul - potkali nás kámoši - a přes řeku na mne řvali: "Ahóóój - moulóó!!!"
(rofl)
Ti kolegové nechápali, že jim odpovídám a tvářím se přívětivě až blaženě...
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já si podobně naběhla ještě nejméně dvakrát. Kolegové o mně tvrdili, že mne všude někdo zná, tak když jsme šli na pivko do hospůdky, kde jsem nikdy nebyla, už jsem se radovala, jak se budou divit. Nedivili, hned celý stůl u dveří byl plný známých.
Ve druhém případě to byl průvod přívrženců M.Sládka SPR RSČ na Staroměstském náměstí a hned v prvních řadách šli zas jiní známí, kteří mne hlasitě zdravili. Já holt byla společenská, znala jsem plno lidí a tak zákonitě zas plno lidí znalo mne :)
P.S. snad jako moula nevypadáš? :D

mowla Domácí (2.9k bodů)

Snad nevypadám - aspoň se mi ještě nestalo, že by mne tak oslovil někdo, kdo mne nezná...
:D
Ale mám ještě jednu veselou příhodu - hledal mne na vodě kluk, se kterým jsem si domluvili společné splutí potoka, ale se kterým jsme se neznali - oba jsme měli cca popis toho druhého a on navíc věděl typ lodi, kterou jsem měl (kvůli ní jsme si právě dali toho scuka).
Takže když uviděl borca s daným typem lodi na rameni, šel se jej zeptat - "ahoj, nejsi ty moula?" - a málem dostal ´na budku´, protože ten dotyčný svou loď (asi za dvacku) zrovna prorazil o traverzu (proto ji nesl na rameni).
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

(rofl)(rofl)(rofl)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tak dobrou příhodu nemám, ale taky není špatná. Mám o 11 let mladšího bratrance a dík různým neshodám v rodině se mi ztratil na mnoho let z očí. Když se mi ho složitě podařilo najít, telefonicky jsme si sjednali setkání na autobusovém nádraží Florenc. Bratranec povídá "mne poznáš snadno, budu mít na sobe autobusáckou uniformu" :D

mowla Domácí (2.9k bodů)

:D
A našla´s jej?

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

No našla, ale musel to upřesnit o další detaily, jako je bílá pletená vesta, knírek a hlavně, že je menší postavy. Když se objevil, bylo mi to jasné, protože byl hodně podobný společnému dědovi ( což netušil ) :)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Taky se nám stalo, že jsme si dali scuka u tunelu na Ploučnici - část čekala dole, část nahoře...
:D





Související témata

0 bodů
3 odpovědí 523 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 182 zobrazení
0 bodů
1 reakce 246 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 24.6k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 160 zobrazení
29.9.2015 v kategorii Auto moto Zlata
0 bodů
2 odpovědí 144 zobrazení
0 bodů
1 reakce 440 zobrazení
...