0 bodů
1.5k zobrazení
v kategorii Auto moto

Ztratil jsem klíče a rezervní nemám co mám dělat? Bude drahá oprava? Auto je z bazaru.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)
Upraveno opicak

Pokud nemáte (asi ne, když je auto z druhé ruky) kód na výrobu nových klíčů, bude to drahé. Musíte zakoupit celou sadu zámků, vyměnit a nechat "naprogramovat" nové klíče. Zkuste ještě možnost jestli vám značkový servis nebude schopen podle VIN kodu obstarat nové od výrobce. Mělo by to jít, ale jen za předpokladu, že vaše auto není nějaká "skládačka".

edit:
Ještě je možnost auto odemknout, demontovat nějaký zámek a ten, kdo se výrobou klíčů zabývá umí udělat klíče podle zámku. Auto se dá odemknout (pokud má zámky) speciální sadou pro otevírání aut. Ale je to mnohdy makačka, protože záleží na tom, jak jsou zámky používané. Dá se říct, že používané zámky lze otevřít lépe, než auto, které se otevírá dálkovým ovládáním.
Nezkoušejte auto otevřít drátem či jíným způsobem, nejde to. Zamčená Octavia je tzv. "zasejfovaná", to znamená , že jsou odpojená táhla a nelze auto otevřít ani vnitřní kličkou. Musí se otevřít zámkem.



+1 bodů
dábel Registrovaný (297 bodů)

levný to nebude ale u tý oktávky to až taková tragédie neni necháš udělat nový klíče a pak doženeš někoho s počítačem jenž ti je spáruje s řídící jednotkou skoč si na oktávia klub a poptej se jestli není někdo s tvého okolí kdo by ti pomohl a taky by todle vše mohlo umět náký slušný autoklíčnictví



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 504 zobrazení
0 bodů
1 reakce 652 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 584 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 487 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 269 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 493 zobrazení
6.1.2016 v kategorii Společnost Vančurová
0 bodů
1 reakce 414 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.3k zobrazení
...