0 bodů
191 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása

Jde to?

The online Replica Mulberry Handbags shopping market has a lot to offer when it comes to reliable online retailer and wholesaler of Replica Dior items. You can try Google and other search engines and just key in your specific Hermes Handbag label or brand and the type of commodity you are looking for and in just a click and a tap, a vast range of options are being laid down for you to partake and choose from. With a lot of choices at hand, you may get confused and bewildered. Try the ones that are proven time and time again to be efficient, trustworthy and reliable by its many followers. Online shopping for Panerai Watch items has simply never been this easy.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Ano jde,jak píší kolegové,ale je to snad zbytečné.Co příroda nadělila.to přijmi.I pihatý obličej je krásný,taková Marlène Jobert je překrásná baba.8-|

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

V tom to právě je, o jaký typ pih se jedná. Nevy mohou být na disponovaném místě kde hrozí jejich poškození a pak je odstranění na místě

elis Registrovaný (157 bodů)

To je pravda,jizvičku po odstranění (nepatrnou)mám,ihned po odstranění promazávat sádlem(je prý nejlepší)



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Teoreticky jde, prakticky by ses ale nedoplatila.
:D

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Záleží na tom o jaký typ pih se jedná. Pokud jsou to skutečně pihy ( pihovatý obličej ), jsou na to různé speciální krémy, nebo chemický peeling. Nevy - vystouplá mateřská znaménka - by měl nejdřív prohlédnout dermatolog, protože se snadno mohou zvrhnout v melanomy. Většinou jsou odstraňovány operativně, ale zůstávají viditelné jizvy, nebo se dají odstranit laserem.

+1 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Pokud to nejsou pihy, které Vám vadí při nošení například spodního prádla, které by pihu dřelo do krvava, tak bych je neodstraňovala.... (sun)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 770 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 244 zobrazení
15.8.2015 v kategorii Ostatní Gábina444
0 bodů
1 reakce 132 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 3.5k zobrazení
0 bodů
1 reakce 349 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 998 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 804 zobrazení
...