Tuto otázku jsem objevil až nyní. Je pravda, že zbožňuji bůček na všechny způsoby. Mám v hlavě hodně receptů a abych nebyl skoupý, rád se s vámi o nějaký ten recept rozdělím.
Bůčková roláda:
Z fotek je zřejmý postup a co se týká soli, pepře a dalšího koření záleží na chuti. I směs, která se dává do bůčku je rozmanitá. Peču přikryté do změknutí a potom bez poklice dopeču dozlatova. ![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=2357987597038583840)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=15435848016564623192)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=5171352043531137336)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=14823484707780120128)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=4111386893810845665)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=15334024421236314199)
![zadejte popis obrázku zde](http://www.czporadna.cz/?qa=blob&qa_blobid=17176677243431851201)