0 bodů
196 zobrazení
v kategorii Diskuze

Ahoj jednou za cas se mi Stava,ze mam takovou boulicku v podpaží,a je jakoby ve vnit a neda se rict ze by to bolelo malo.Nevíte o co se jedna?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tady to určitě nikdo neví, protože bez vyšetření by to nevěděl ani lékař. Taková boulička nemusí znamenat vůbec nic a nebo taky závažné onemocnění, ale jen odborník to může posoudit. Takže doporučuji hned v pondělí zajít aspoň k praktickému lékaři a ten už bude vědět co dál. :)



+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No tusime ...jedna se o zanet potnich zlaz ...nekdy to behem par dni prejde samo ..jindy na to lekar predepise cernou mast ...v tech blbych pripadech ..se to musi odstranit chirurgicky ..pokud prekroci urcitou velikost ...
Takze rada zni ....Zmente svuj deodorant (pouzivejte treba nechemicky kristal)...nejlepe celou znacku ...pokud se vam to stane znova navstivte lekare ....at zasahne v pocatku pod nuz ..by jste urcite nechtela ...
Mel jsem podobny problem na vine byl ..deodorant znacky Nivea ...
Tech pricin vzniku muze byt mnoho ...takze lekar je dobra volba ....

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

Mel jsem podobny problem na vine byl ..deodorant

nj,. veď chlap smrdieť a nie byť nasmradený ako baba :D

(smoking)

image
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)
+1

No to je je teda pekne blba pripominka ...:D ....Nevim proc by mel chlap smrdet jak zaparene bereni koule ....:D navic deodoranty se pouzivaji kvuli poceni ...:D ...no ja jsem rad upraveny a cisty ...:D ...ze to mas jinak to je jen tvuj problem ...:D ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

zasa jeden, čo nepočuje úvodzovky, ach jaj.

(smoking)

a iba pre poriadok:
proti potenie je antiperspirant.
na potlačenie zápachu z potenia je deodorant.

ad potenie:
potenie má svoj význam (význam od slova významný) a jeho potláčanie je nebezpečné (napr. pre spermatogenézu). ale o tom nie je otázka.

image
+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Může to být zarostlý a zanícený chloupek, který se neprodral po holení na povrch. Může to být i ucpaná a zanícená potní nebo mazová žlázka. Může to být i reakce na kosmetiku. Jestliže je boulička pouze pod kůží, bolestivá a zarudlá, je tam lokalizovaný zánět. Je potřeba bouličku otevřít, stačí vydezinfikovaná jehlička a vyčistit. Tamponek, líh.

0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

jednou za čas, keď tú bouličku budete mať zasa, sa naštvite a choďte k lekárovi.

a budete vedieť, o čo sa jedná.
nemá zmysel tam chodiť, keď bouličku nemáte - lebo lekár i tak nebude vedieť, či sa jedná o zápalovú reakciu, alergickú reakciu, prípadne autoimunitnú reakciu či inú reakciu organizmu.

(smoking)

image


Nenalezena žádná související témata

...