0 bodů
551 zobrazení
v kategorii Škola, příklady

Zítra píšem vypravování... a já vůbec nevím o čem psát. Téma je: To se nemělo stát.
Tak kdybyste měl někdo nějakej nápad, tak napište :D

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů

To se nemělo stát... (headbang)
Otevřela jsem si internetovou stránku czporadna.cz. Těším se na nové otázky a odpovědi, když mě uhodila otázka "o čem mám psát vypravění? " Podívala jsem se na téma, o kterém má žák rošťák vyprávět " To se nemělo stát. " Hledat odpověď na vypravení tady? Kde jsou lidé, kteří jsou již dávno ze školy pryč? To se nemělo stát. Proč nehledat ve svém okolí, ve své rodině? Odpověz si sám. Vždyť vyprávění je to nejjednodušší, co nám dala příroda, využívejme to. To co, říkam ústama, můžu přesně opsat taky perem.(doh)



0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)
Upraveno arygnoc

pozrite si Krysař-e (muzikál!, filmom som si nekazil vkus) - nárek Ostrovana, je to hneď v prvých desiatich minútach (muzikál mi pripomenuli slová "to se nemělo stát").

(smoking)

mimo misu:

ďakujem za otázku, pripomenula mi landov muzikál, vyhrabal som ho z priehlbím bajtov (tri externé disky som musel prehrabať!) a znova si ho pozrel - dvakrát (raz s luckou bílou a landom, a nakoľko mám aj tv záznam z predstavenia z roku 2000 v snd v bratislave, tak aj s agnes, ktorú hraje sisa sklovská (krysara tusím slivka - ja tých chlapov moc nepoznám) - a opäť vyjadrujem obdiv nad spracovaním slovenskými hercami [i keď to predsa len nebol originál, uznávam, no obdivuhodný je výkon najmä karola čálika], neviem ,či by českí herci dokázali zahrať tak náročné slovenské dielo v slovenštine [bez urážky]).

image


Související témata

0 bodů
2 odpovědí 292 zobrazení
12.12.2019 v kategorii Škola, příklady Anna
+3 bodů
1 reakce 173 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 89 zobrazení
21.11.2015 v kategorii Škola, příklady Kateřina
+3 bodů
6 odpovědí 292 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 621 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 381 zobrazení
...