0 bodů
176 zobrazení
v kategorii Zvířata

Dobrý den , mám problém s mým jezevčíkem ( drsnosrstým) asi před dnem běhal venku a najednou začal být malátný , přepadával na stranu a neudržel se na nohou.Tento problém stále trvá.Pejsek normálně jí.Prosím o radu co by to mohlo být ? Děkuji.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů

Urychleně bych navštívila veterináře, tady ti nepomůžeme a normální to rozhodně není. Také jsi neuvedl věk pejska.



+2 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno inka

Musíte k veterináři. Může mít rozhašená zádíčka. Jezevčíci s páteří mívají velmi často problémy. Může to být i mozková příhoda, mrtvice. Musíte za vetem.

+1

Jen to doplním. I srdeční nebo ledvinové selhávání. Pomůže jedině vet, jinak se pejsek bude trápit. Že s chutí žere nic neznamená, podle toho nelze zdravotní stav posoudit, přesto že se lidé domnívájí že dokud pes žere je to dobré.

+1 bodů

Nebude to klíštětem?

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Je zajímavé, že na nemoce, které klíšťata přenášejí, jsou psi imunní. Posledně, při očkování, jsme o tom s veterinářem diskutovali. Je to tak.

+1 bodů

U veterinare jsme uz byli , mysli si , ze nema moc sanci ze to vypada na ochrnuti od krcni patere. Ale nam se to nezda pejsek netrpi vsechno je v poradku az na to ze nechce stat.Pritom s nahama obcas hybe a s krkem take.Zkusime jineho , tenhle dela vzdy hned spatne zavery.Jinak dekuji za vase rady.

A co jsme hledali na internetu , tak by to mohlo byt nahle ochrnuti-infarkt michy to je kdyz se pejsek nemuze moc hybat a pak se z toho postupne uplne dostane ...tak nevím,snad uvidime..Dela nam to starosti:(

Jaroslave, držíme palce tvému pejskovi aby se brzo uzdravil. (y)



Nenalezena žádná související témata

...