0 bodů
904 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása

Náš malej si vůbec nemůže na záchod zvyknout. Jsou mu 3 roky a má stále plenky. V kolika už by měl chodit na záchod, nebo na nočník? Snažíme se ale malej neví co tam má dělat. Na nočníku to samé, prostě si nedojde. Neví jak na to. Pouštění vody nepomáhá.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

+5 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Mě zaráží, že píšete, že malej neví, co ma na nočníku dělat. To mi neříkejte, že jste s nácvikem čurání a kakání na záchod a do nočníku začali až teď?! (fubar) Je pravda, že pleny jsou pro děti natolik pohodlné, že se ani nesnaží chodit jinam, když má zadeček v suchu. Je na vás, naučit ho to. Ve třech letech opravdu pleny už vůbec ne! A když už je má, tak je využije, to je jasné. Myslím si, že jste nácvik zanedbali.



+3 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

No - když si vzpomenu na své děti, začaly chodit na nočník někdy okolo 1 roku, ve třech letech už byly bez plínek i na noc.
Skoro bych situaci "vašeho malého" prodiskutoval s psychologem.

+3 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Vnuci dvojčata nenosí pleny a na nočník , nebo záchod chodí od dvou let. Některé dfěti chodí i dříve. Neni to u všech stejné a hodně záleží na tom, jak si děti naučíš.

+2 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Dítě běžně v jednom roce sedí na nočníku ve třech na záchodě vždyť je to věk, kdy jde do školky, tam mu bude plíny měnit kdo?
Pokud nemá nějaké mentální či tělesné postižení, tak jste to prostě zanedbala. Poraďte se z jeho dětskou lékařkou, ale počítejte s tím, že nebude nadšená :-(
Je dobré v jednom roce dítěte vyměnit jednorázové pleny za normální, v těch dítě cítí, že je mokré, a nelíbí se mu to, raději pak chodí na nočník.

0 bodů
mama Pokročilý (1.2k bodů)

Škoda, že nic neřekly babičky, či kamarádky v poradně, že se Vás ani nezeptala dětská doktorka, to je mi moc divné.....:(



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.6k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.6k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 3.7k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 3.8k zobrazení
4.7.2014 v kategorii Společnost Lojza Kubeš
0 bodů
5 odpovědí 722 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 445 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 269 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 876 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 530 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 280 zobrazení
...