0 bodů
142 zobrazení
v kategorii Příběhy ze života

Prosím opravdu potřebuji pomoc. Jsem kluk a je mi 14 let a nemávidím svého otce. Mám dvě starší sestry a ty ho taky nemají rády. Hrozně nám nadává a je línej jako prase, takže si z nás dělá dluhy. Říká jaký jsme nevychovaný kreténi a pak to svádí na mojí mámu(kterou mám rád) a tu taky nutí všechno dělat a je na ní zlej. Třeba jednou jí zavřel na balkóně a že jí prej nepustí domů. Opravdu si myslím, že to zachází moc daleko. Prosím poraďte :(

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů

Nechoď na sociálku, přijde vám domů udělat kontrolu a jestli zrovna přijde nevhod t.j. že třeba nebude uklizeno, táta jim nejspíš vysvětlí jak je máma neschopná se o vás postarat. Tím můžeš dosáhnout jen toho, že vás rodičům odeberou. Jdi za příbuznými, třeba babičkou nebo tetou, ale ne z tátovi, jen z maminčiny strany a zkus jim vysvětlit situaci u vás doma. Mámu všemožně podporuj a vždy stůj na její straně. Bránit sebe i vás musí ona, hlavně se nesmí nechat psychicky zdeptat. Pro každý případ si sežeň nějaké důkazy, třeba vyfoť mobilem mámu na balkoně, nebo tajně nahraj rozhovor mezi rodiči, může se to do budoucna hodit.



+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

To je velký problém, který tu těžko někdo vyřeší. Je to hlavně věc maminky, aby si zjednala pořádek, ale mnoho žen to nedokáže a nelze se na ně proto zlobit. Budeš to muset vydržet, snad vás děti a maminku aspoň nemlátí. Co by tak mohla sociálka udělat? Bez maminky se do toho ani vložit nemůže a pro policii toho zas tak moc není, aby se tím zabývali. Buď aspoň mamince a sestrám oporou, tím jim hodně pomůžeš. :)



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 209 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 419 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 94 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 116 zobrazení
...