+1 bodů
224 zobrazení
v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Tenhle nám ještě chyběl do sbírky, tak ať to máme komplet. Kdyby autoři zvolili jiný název, možná bych to tak přísně nesoudila, ale jsem zmlsaná Kriminálkami Miami, New York a Las Vegas a to nesnese srovnání. Mně se líbí vědecký přístup forenzních kriminalistů a i když vím, že je to někdy nadsazené, určitě je to zajímavější. Jaký názor máte vy? :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+2 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)

Ne zcela pravidelně se na tento seriál dívám. A to jako na jediný český seriál. Takový ty příšernosti jako Ulice, Nemocnice všeho druhu a podobně, mi přijdou nekonečným prodlužováním hloupé. Kriminálka Anděl se mi celkem líbí. Ale samozřejmě každému se líbí něco jiného. Někteří drsní jedinci snesou dokonce i pořady o vaření. Naprostí zvrhlíci pak reality show Paterčata a Osmá B. Na to bych se nedíval ani za peníze.



+2 bodů
Johanka Registrovaný (119 bodů)

Hm, kdybych měla povahu jen o trošičku slabší, asi bych umřela hanbou. Já totiž žádný z těch seriálů, o kterých v posledních dnech poutavě diskutujete, neznám. (blush) Dovolte mi aspoň kapičku se obhájit. Večer chodím z práce v šest nebo v sedm, jak kdy. Nemám chuť ani na chlapa, natož na seriál. HA! Takhle něco ze života kolem Alžběty I., to bych si dala. Většinou si ale dávám jen kafe, trochu hudby a knížku z tabletu. Nova, Prima a podobné, to jde mimo mne, Když TV, tak Visat History, to je můj kanál. Nekoukám ani na zprávy, iDnes a Novinky si přečtu přes den a o honbu za co největší senzací nestojím. Moc ráda bych se zapojila, tak mi odpusťte. V otázce televizních seriálů jsem totální analfabet, ale nechci na tom nic měnit. :)

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Z toho si nic nedělej, já když byla ještě v pracovním procesu, tak jsem měla takové mezery ve znalostech televizních programů, že jsem si vzala dva dny dovolené a s tužkou a papírem jsem sledovala všechno se dalo. Naštěstí tenkrát ještě nebylo tolik TV stanic, tak se za ty dva dny dal udělat aspoň rámcový obrázek :D

Johanka Registrovaný (119 bodů)

Dovedeš krásně pohladit, přesně to jsem potřebovala. :)

+1 bodů
lili Registrovaný (107 bodů)

S tím se nedá než souhlasit(nod)



Související témata

+2 bodů
6 odpovědí 301 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 239 zobrazení
+3 bodů
9 odpovědí 577 zobrazení
12.11.2014 v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
+1 bodů
22 odpovědí 648 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 101 zobrazení
+3 bodů
7 odpovědí 286 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 131 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 181 zobrazení
1.10.2014 v kategorii Diskuze Lewis Registrovaný (129 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 362 zobrazení
23.12.2016 v kategorii Tato poradna Angelo Registrovaný (103 bodů)
+1 bodů
5 odpovědí 223 zobrazení
...