+1 bodů
251 zobrazení
v kategorii Diskuze

Máte špatné zkušenosti s některým e-shopem? Já z nich nakupuji celkem často, ceny jsou mnohem výhodnější než v kamenném obchodě. Porovnám napřed nejen ceny, ale dívám se i na recenze které jiní zákazníci napsali. Zatím jsem ještě zklamaná nebyla, párkrát se vyskytla drobná závadička, ale s obchodem se vždy dalo domluvit a s omluvou to napravil.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ne nezklamal ...nebot tuto vymozenost nepouzivam... nez kupovat zajice v pytli ..tak to si radeji priplatim ...
Navic nakupovani mne kupodivu bavi ...:D takze se rad projdu po obchodech ...na elektroniku ... ale pouzivam Argos

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
opicak Registrovaný (769 bodů)

Stejně jako Ell. Nepoužívám e shopy (téměř vůbec, max 1 x do roka). Já musím zboží vidět, osahat si ho a pak koupit. Koupil jsem, ale to jen proto, protože to kamenný obchod v místě neměl a věděl jsem co kupuji (pneumatiky).



+1 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Velké spotřebiče a kuchyňské spotřebiče mám všechny kupované v e-shopu. Vždycky na netu vyberu, pak zkouknu v reále a na Heurece vyberu nejlevnějšího prodejce a objednám. Parfem CK one mám taky z e-shopu. Granule objednávám i pro sousedy, k naprosté spokojenosti. Ale malé věci a oblečení raději kupuji v obchodech, kde si očichám, vyzkouším a neplatím poštovné a balné. (giggle) Dala jsem se zlákat na 4 náhradní kartáčky do Brauna za 55 kč, dobírkou. Objednala jsem u "svet-automobilu", objednávku zrekapitulovali a potvrdili a nic nic. Na urgenci odpověděli podivným, napůl polským jazykem, opět potvrdili a nic nemám. Naštěstí jsem neplatila dopředu.

+1

Já bych také granule pro psa jinde než v e-shopu nekoupila. Dovezou je zadarmo až domu a ještě k tomu mohu vybírat z kvalitních bezobilných receptur. Ty které kupuji žádný kamenný obchod nevede. Nevím proč, ale ještě jsem na prodejnách žádné kvalitní prodávat neviděla.
Oblečení a doplňky u kterých je důležitá barva taky raději kupuji osobně :)

+1 bodů

naštěstí nezklamal, snad jen mironet.cz, ale tam šlo o komunikaci, ne že by mě okradli, ta firma mi nevyhovuje celá, to není jenom e-shop

ale je pravda, že mám zkušenosti tak nejvýš s dvaceti nebo třiceti e-shopama, vracím se pořád ke stejnejm, než ušetřit 20 Kč někde, co se jmenuje "www.prdackejmobilzababku.cz", tak to radši koupim s prominutím na mall.cz nebo dokonce i na alza.cz

inka Pokročilý (1.2k bodů)
+1

Jasněže kachnu. Kdybys byla prezident, mohla bys to říct a napsat správně.(giggle)
Kam mi to zase skočilo?! Fix! Mělo to přijít až za Elis!

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

E-shopy využívám stále častěji, ani ne tak z důvodu nižší ceny, ale protože je to pro mne nejpohodlnější. V klidu si z domova vyberu zboží, pro něco si zajedu a větší věci mi doručí až pod nos. Oblíbila jsem si i Alzu pro jejich naprosto dokonale vychytaný systém prodeje, kdy mne u dražšího zboží přesměrují rovnou na můj bankovní účet a do pěti hodin mám zboží doma.
Za špatnou zkušenost bych mohla považovat včerejší úlet s barvou dek z mikrovlákna, ale po dnešním telefonátu mi to přijde spíš úsměvné. Chtěla jsem deky, mám deky, tak co ... :)

+1 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

zatiaľ ma nesklamal žiadny.
nakupujem vo veľkých e-shopoch, veľkých predajcov, a nakupujem značkové zbožie, nie super lacné ťing-ťang-ťong veci (i keď viem, že i napr. bosh vyrába u šikmoočkov [bez akéhokoľvek rasistického podtextu]).

v e-bazároch nenakupujem.

u zásadnejších nákupov (chladnička, práčka, nábytok a pod.) si tovar ošahám či vyberiem v kamennej predajni a potom zháňam na e-shope, nenechám sa zvyklať výhodnejšou ponukou od inej značky.
okrem elektroniky samozrejme i nábytok (skôr doplnky), zatiaľ bez problémov.

horšie je to s definíciami farieb (problém s dekami :) ) - fotografie často klamú a nie je hnedá ako hnedá (a iná farba ako iná farba).
takže tam asi uprednostním osobný nákup, i keď nakupovanie je za trest.

(smoking)

image
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
+1

Máš pravdu, s barvami je to obtížné. Látky nakupuji přes e-shop Flex-Texu a díky tomu jsem se s látkou na závěsy kolem postele trefila až na třetí pokus.:)
Ty deky jsou ale hoooooodně odlišné, to splete jen blb, nebo Vietnamec:
deky

I barvoslepý s tím bude mít problem. A Vietnamci, tam je to jasné - deka - ano hřeje, to teplé - barva jedno sluší, sluší :D

0 bodů
elis Registrovaný (157 bodů)

Tak to já jsem naletěla,naštěstí to bylo pár korun.Jednou mi zavolala paní,že jsem měla zájem o dámský holicí strojek,dostanu k tomu břity zdarma,vůbec nevím,že bych nějaký zájem projevila,ale souhlas jsem dala.Co bylo dobrý,že jsem s ním neoholila nic,břity byly obráceně,zkrátka šméčko,naletěla jsem.Pak jsem jim zavolala,že teda nic nechcJei dále posílat,bylo to pro mě uzavřené,člověk občas musí narazit,aby se poučil.K mému údivu za týden paní zavolla se stejnou nabídkou,tak jsem jí sdělila,ať si s tím krámem oholí svojí kachnu a dá mi pokoj.Dala.Jedná se o holicí strojky Good Shave,číst recenze než na něco člověk přistoupí,se vyplatí,to mi věřte(think)

+1

kachnu? to je dobrý, to jsem ještě neslyšel...

elis Registrovaný (157 bodů)

No,pořád se je co učit:o



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 277 zobrazení
0 bodů
1 reakce 161 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 74 zobrazení
+2 bodů
11 odpovědí 314 zobrazení
0 bodů
1 reakce 260 zobrazení
11.6.2017 v kategorii Diskuze mowla Domácí (2.9k bodů)
+1 bodů
11 odpovědí 2.7k zobrazení
+2 bodů
6 odpovědí 449 zobrazení
2.12.2014 v kategorii Diskuze Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
...