0 bodů
351 zobrazení
v kategorii Zdraví, krása
Ahoj, kamarádka minulí rok dodělala školu (kadeřník) a chtěla mě ostříhat, prý už měla představy a tak. Celkem jsem už ostříhat potřeboval takže sm se nechal. Bohužel to dopadlo strašně a je mi s tím na hlavě trapně i před rodiči :(. A nedokážu si představit jít do školy. Boky mi ostříhala nakrátko a na vrchu mi nechala 10 cm dlouhé vlasy a ani to neprostříhala. Takže tam mám hnusný kruh hnusných dlouhých načechraných vlasů. Vypadá to trochu jak na hřiba. Přechody mezi těmi krátkymi a dlouhými mi jestě zvýraznila rýskou a nevím jak to nagelovat. Nedá se to nějak spravit? Přemýšlel jsem že si strojkem pomocí násadby nechám na vrchu ty vlasy zkrátit na nějákých 5 cm. Prosím poraďte

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů

macklemore
zadejte popis obrázku zde
ak je to tento strih, pomôže ešte strih americkej námornej pechoty, vrch zostrihnúť na ježka



0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

To zkrácení by nemuselo dopadnout dobře, ještě víc by se zvýraznil sestřih po stranách. Napadá mne jedině vlasy namočit a sčesat na pěšinku po straně. Tím se aspoň částečně zakryje rozdíl v délce, ale hned v pondělí se pokusit najít někoho, kdo by účes opravil. Těžko se to radí bez fotky :)

0 bodů

Ono to je něco ve stylu macklemore. Vršek mám strašně hustý a dlouhý asi 10 cm a boky a zadek dost krátky ( 0,5mm). Zčesat to asi také nebude ideální.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já vím, ale moc se s tím dělat nedá. Neodborný zásah by to mohl pokazit ještě víc. :)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Je to jen o zvyku. Mi se třeba takový účes doopravdy líbí. (wasntme) Neříkej, že se ti to nelíbí, ale chlub se, jak tě úžasně kámoška ostříhala a všichni padnou na zadek!

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ano a zrovna ti co maji svuj nazor ....:D (headbang) ti opravdu padnou na zadek ...:D(giggle)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Elle, co tě žere? Umíš poradit, nešťastnému klukovi, lepěji?

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ano at jde ke kadernici ....ktera uz ma neco za sebou ...ta to snad zachrani nebo ho vezme strojkem ....tam uz se toho moc pokazit neda ...kdyz mu opravdu ostriha tu helmu ...a to co mu podhlolila .....mu spoji v nejaky ornament ...https://www.google.ie/search?q=ornamenty+ve+vlasech&client=firefox-a&hs=nSg&rls=org.mozilla:cs:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Acx6VJreHIay7Qbv44HQAw&ved=0CCAQsAQ&biw=1024&bih=616

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 325 zobrazení
0 bodů
1 reakce 330 zobrazení
0 bodů
10 odpovědí 482 zobrazení
12.6.2014 v kategorii Móda, oblečení zzzzz Registrovaný (420 bodů)
+3 bodů
1 reakce 183 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 314 zobrazení
...