0 bodů
192 zobrazení
v kategorii Ostatní

http://www.kouzlaonline.cz/videa/gumove_klouby/video.html prosím nevíte někdo, jak to udělal?? Nemůžu na to přijít, ale dost mě to zajímá, tak kdyby někdo měl nějaký návrh tak prosím o radu:) Na internetu jsem našla návod ale byl špatně přeložený tak jsem ho nějak nepochopila.. Předem děkuji :)

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Snad jedině mne napadá, že měl pod tím dlouhým rukávem umělou ruku a s tou točil. Jinak to možné není :D



0 bodů

Myslím, že jak toho kolegu srovnává, aby se "pořádně zapřel", že si svoji ruku tajně otočí proti směru hodinových ručiček.

No jo, nějak ji tam otáčí, ale jak? Vůbec to nechápu :D Zkoumám to už týden, ruka chcípá bolestí a furt se nedaří :D Ten palec má normálně, takže ruku dlaní dolů.. Nedává to smysl..

Oblíkni si něco s dlouhým volným rukávem (sako). Přitiskni levou ruku dlaní na něco a otoč ji po směru ručiček (za palcem) co nejvíc. Pak zavři oči a "potají" otoč tu ruku co nejvíc proti směru (za malíčkem), jde to skoro o 360 a zase přitiskni dlaní. Otevři oči a ruka vypadá, že je stejně vytočená jako předtím, jenže teď ji můžeš klidně otáčet dál doprava. Důležitej je ten dlouhej rukáv, když to děláš v tričku, tak to otočení ruky na jednu a na druhou stranu je jasný podle paže.



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 291 zobrazení
0 bodů
1 reakce 297 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.0k zobrazení
0 bodů
1 reakce 210 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 369 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 346 zobrazení
0 bodů
1 reakce 225 zobrazení
...