0 bodů
1.1k zobrazení
v kategorii Zvířata

chtela bych prosim poradit, asi pred dvema tydny mi na ruce naskocilo 5 pupinku vypadajici jako od stenice, ale ty to zrejme nebudou protoze jsme prohledali s rodixi uplne vsechno. udelali jsme i velky uklid ale nejen pak me naskoxili pupinky ale vsem ostatnim. ja uz nemela nic. az na dnesek jenze nejsou tak otekle jako minule. rodice taky pupink nemaji natekle. vypadaji jako od komara, ale to je taky vyloucene. nemate nekdo stejny problem ?zadny hmyz jsem doma nenasla ani neslysela.,

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Patričko, může to být blecha, může to být štěnice, může to být jiný parazit. To jsou mrchy a vůbec jim nevadí, že je čisto. Žijí i v dokonale ukližené domácnosti. A to, že je nevidíte, to ještě neznamená že nejsou. Musíte dávat pozor vychytat je. (nod) JKaké máte zvíře, mazlíka?

Mame doma kralika ale vubec s nim ted pres zimu ven nechodim, on stipance nema uz jsem se koukala :(

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Koukni se na prostěradla a všude tam, kde to jde poznat, jestli tam nejsou černá zrníčka jako máček. Když je sebereš vlhkým prstem, zčervenají, protože jsou to hovínka z krve.

V poslednej dobe sa vďaka cestovaniu aj v českých zemiach rozmnožili "štěnice". Sú zradné pretože dokážu vegetovať dlhšiu dobu v nečinnosti aj mesiac, dva a až potom začnú robiť šarapatu. Ak sú následkom pupínku aj vriedky môže to byť práve tento problém. Veľmi častý jav aj po hotelovom pobyte. ako vraví inka v komentáre skontroluj, či tam niesú "štěničí hovínka"



0 bodů

Koukla jsem a nasla jsem 3mm brouka hnedeho z cernou hlavickou. Co to je ?

Kozojed?, ale nevim jestli kouse telo

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Takhle vypadá štěnice
zadejte popis obrázku zde
Takhle vypadá štěnice

tady máš něco o štěnicích:
Štěnice domácí
Jak se zbavit štěnic

Ne takhle to nevypada :-) vypada to jako ten kozojed spise neboje to zaobleny tvar tela. A v v aute v dece jsem nasla myslim male bile kukly 1mm asi, bile barvy v obalu. Larva uvnit bila az nazloutla s cernou hlavickou

Jo je to stenice a ty vyhubit je fakt Problem,hned bych volala deratizatora,cim jich je vic tim se hur likviduji. Preji uspech pri likvidaci te hnusne havedi.



Související témata

+3 bodů
2 odpovědí 159 zobrazení
14.11.2015 v kategorii Zvířata Veronika
0 bodů
0 odpovědí 602 zobrazení
0 bodů
1 reakce 209 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 189 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 181 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 139 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 104 zobrazení
19.8.2016 v kategorii Mobily Almor
0 bodů
1 reakce 181 zobrazení
0 bodů
1 reakce 180 zobrazení
0 bodů
1 reakce 103 zobrazení
...