+2 bodů
491 zobrazení
v kategorii Finance podnikání

Dobrý den,
prosím o radu. Jsem v Anglii, ale nemám zařízený anglický účet. Je nějaká možnost vložit či dát někam peníze tak, aby mi přišli na můj český účet u české spořitelny?
Případně pokud tato možnost nejde, a já bych se domluvil s někým aby mi poslal ty peníze z anglického účtu na český, jde to?
Děkuji a jsem s pozdravem.
Pavel

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ano pouzi toto ...>> western union ..je v kazdem vetsim meste u nas se to da vybrat na poste a mas to cca do 2 hodin ...ale pro jistotu se mrkni na netu Ja uz to leta nepouzil ..http://www.intercash.cz/poplatky-sluzba-western-union.asp

Oprava;Jo ty myslis z banky na ucet ... nemusis ho mit staci zajit do banky vyplnit papir o transferu hotovosti ...jmeno cislo uctu kolik posilas a telefon ....a trada je to odeslano na tvuj ucet v CR za drobny poplatek ...je to paradoxne rychlejsi nes prevod z uctu na ucet mezi jinyma bankama ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Jo ty myslis z banky na ucet ... nemusis ho mit staci zajit do banky vyplnit papir o transferu hotovosti ...jmeno cislo uctu kolik posilas a telefon ....a trada je to odeslano na tvuj ucet v CR za drobny poplatek ...je to paradoxne ryclejsi nez prevod z uctu na ucet mezi jinyma bankama ..

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Upraveno ellcupakabra
Takže když zajdu do kterékoliv banky tady, vyplním trensfer, kam zadám číslo mého českého účtu a zaplatím poplatek, mělo by to jít? .. Super, děkuji.
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

HM...Severni Irsko to ma podobne spadame pod Anglii ...tazke by to melo jit i tam ...(y) ..(y)

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢




Související témata

0 bodů
3 odpovědí 290 zobrazení
0 bodů
1 reakce 195 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 865 zobrazení
0 bodů
1 reakce 980 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 511 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 213 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 377 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 308 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 298 zobrazení
...