0 bodů
124 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
já jím citróny a pomeranče třebaa 5x denně a strašně mi to chutná. Otec furt říká že to je proto že když mám anemii tak že "tělo vycítí že potřebuje vitamíny tak pak je jím"??? Mě to přijde trochu hodně jako blbost že já prostě vím že mi to hrozně chutná an ež e to potřebuju, co si o tom myslíte?

fotříček si totiž myslí že ví všechnoi!!!

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

No tata ma svym zpusobem pravdu .. jednoznacne telo vyciti ze mu neco chybi pokud ti chutnaji pomerance a citrony, tak si davej kolik libo telo to ustoji, je to podobne jako kdyz deti a psi jedi omitku je tam menci rozdil dite to vzdy nemusi, delat z nedostatku vapniku, ale jen proste proto, ze deti ochutnavaji uplne vsechno to je pro ne prirozene psi to delaji prevazne kvuli vapniku a na zklidneni zaludku v tom pripade take ji travu ktera pro ne neni potrava, tedy ne bezna.

Takze ma pravdu v tom, ze telo vyciti nedostatek cehokoliv napriklad nedostatek mineralu a stopovych prvku signalizuji bile flicky pod nehty,stejne tak to muze signalizovat nadmerne vypadavani vlasu atd.

Ovsem k nasi smule, to telo nekdy dela ponekud agresivneji a vice bolestive napriklad oslabenou imunitou a tim paden je clovek vice nachylny k nemocem ktere vetsinou provazi bolest.

Ja osobne nemusim sladke nic mi to nerika, moc mi to nechutna, vim ze cukry prijmat musim pokud ne mam problem a to jen pri vetsi fyzicke zatezi, tedy v zamestnani, zacne mi byt velice teplo, ale nepotim se jsem malatny zacnu se mirne klepat staci do sebe hodit kousek cokolady,par susenek nebo par lzicek cukru do 2.min je po problemu cim to je nevim, mozna cukrovka ci jiny problem Nikdy jsem se potom nejak nepidil ovsem zde je nazorny priklad toho ze telo vi co potrebuje a da to patricne najevo.Zda to pochopime mi a zaridime se podle toho je uz jen na nas.

PS; fotříček si totiž myslí že ví všechnoi!!! Vis oni tatove vedi hodne myslim, ze si nikdo o sobe nemysli ze vi vsechno, to se ti zatim jen zda. Casem pochopis az budes starsi, ze tatove pro nas delaji spouty veci, za ktere by jsme jim meli byt patricne vdecni a ne si o nich myslet to co jsi zrovna napsal/a.

Budiz ti utechou ze toto teleci obdobi casem prejde, ty pochopis to co skoro kazdy clovek, a to ze rodice at se nam zdaji v mladi, divni a vysinuti , tak to s nami vzdy mysleli dobre a snazili se nas chranit a ucit.

Drive nebo pozdeji ti to dojde spis nez, zpochybnovat jejich zkusenosti a vedomosti by jsi mim mel/a vice naslouchat.

 

 

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢




Související témata

0 bodů
13 odpovědí 761 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 150 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 125 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 211 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 204 zobrazení
13.9.2014 v kategorii Vaření, jídlo arygnoc Registrovaný (913 bodů)
...