0 bodů
1.0k zobrazení
v kategorii Ostatní
Dříve jsem si dal Styxský slib,že dřív nebo později zmizim... jsem si totiž jist,že na tenhle svět nepatřim. Tenkrát mi ale bylo 8 a teď je mi 17 skoro 18 a potřebuju pomoct,jestli mám zmizet nebo ne. Můj život je jedna velká bolest. Všem připadám jako ten špatný a já si to už o sobě začínám myslet. Celý svět je proti mě,jakmile někam šlápnu,ikdyž se vyhnu všemu špatnýmu,vždy to špatné se na mě nalepí. Nevim už co dělat... Prosim poraďte mi. Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
opicak Registrovaný (769 bodů)
Zmizet ze světa se dá jenom jedním způsobem. Není kam odjet. Ale dřív nebo později tam zmizíme všichni a není třeba to urychlovat. Vyhledej  skutečnou odboronou pomoc a ne "odbornou" pomoc kamarádů.
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Presne jak rika opicak, neni kam zmizet at pujdes kamkoliv sebe si neses s sebou ..:D nikdo neni vylozene spatny, ale ani dobry nenechej se soudit okolim sud sam sebe podle sveho svedomi a nenech si nakecat nikdy a nikym ze jsi ten spatny pokud Ty sam citis opak ..:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


0 bodů

Zmiznúť zo sveta možno aj odídením do zabudnutia, nie fyzicky, ale aj keď budeš medzi nami, nik ťa nebude vidieť, počuť a cítiť pokiaľ sám nedáš najavo svoju prítomnosť. Budeš síce živý, ale nik o tebe nebude vedieť.

Neveríš?

Obzri sa okolo seba, čo vidíš? Množstvo ľudí, ale koho z nich poznáš ty a kto pozná teba? Skús si vymenovať ľudí, ktorí ťa poznajú, ktorých poznáš ty a teraz skús pomenovať svojich známych z minulosti, zrazu zistíš, že si pamätáš len niektorých, tí ostatní zmizli z tvojho sveta. Kto si pamätá ľudí, ktorí žili pred nami, o koľkych píše história, dejepisné knihy,... tí všetci ostaní odišli do zabudnutia, zmizli zo sveta, zišli z mysle, ale napriek tomu, bez nich by sme tu neboli. A takto je to skaždým, či už slávnym, alebo pre väčšinu ľudí úplne neznámym.

Zídeš z očí, zídeš z mysle, zmizneš z tohoto sveta.



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 100 zobrazení
10.6.2014 v kategorii Ostatní Anna
0 bodů
3 odpovědí 187 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 261 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 228 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 172 zobrazení
14.6.2014 v kategorii Ostatní Vilém
0 bodů
1 reakce 151 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.0k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 341 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 624 zobrazení
...